Onderdendamsterweg 46, 9951TD WINSUM GN

Woonopp.

110 m2

Perceelopp.

22.385 m2

Omschrijving

Boerderij met perceel grasland, op een mooie en rustige locatie op 500 meter van het dorp Winsum. Het dorp Winsum kenmerkt zich door goede voorzieningen op het gebied van openbaar vervoer, onderwijs, sport en recreatie. Daarnaast is de stad Groningen op 20 minuten afstand met de auto.

Woonhuis:
Begane grond:
Hal/entree, woonkamer ca. 32 m met laminaatvloer, woonkeuken ca. 12 m, eetkamer ca. 19 m, slaapkamer ca. 14 m met aansluitend badkamer voorzien van vaste wastafel en bad, bijkeuken en een toilet met vastenwastafel.

Eerste verdieping:
Overloop, slaapkamer ca. 7 m, slaapkamer ca. 10 m, en een ruime bergzolder

Schuur/stal gedeelte:
Aangebouwde schuur is opgetrokken uit steensmetselwerk en de kapconstructie bestaat uit houten gebinten, bedekt met abcgolfplaten op riet. Ca. 12 bij 22 m

In 1986 is nieuwe Hollandse stal aangebouwd, de kapconstructie bestaat uit houten spanten met vrije overspanning en het dak is gedekt met golfplaten. De nok is voorzien van ventilatie. Onder deze stal bevindt zich ca. 60 m mestopslag. Ca. 25 bij 15m.

Veldschuur rond 1989 gebouwd met gevels die zijn opgetrokken uit damwandprofielplaten en heeft een stalen spantconstructie. Ca. 8 bij 15.,5 m
De veldschuur is gebouwd tegen een betonelementschuur en deelt n van de gevels met deze schuur. Ca. 6 * 17 m. De betonelementschuur verkeert in een matige staat van onderhoud. Naast de schuur staat nog een garage, deze is geplaatst in 2003, welke is opgetrokken uit damwandprofielplaten en gedekt met dakpanprofielplaten.

Mestsilo, geplaatst in 1986 (Harvestore), heeft geen overkapping en heeft een inhoud van 625 m.
De oprijlaan is voorzien van asfalt en de rest van het erf is deels verhard met beton. Het oppervlak bedraagt ca. 1000 m.

Bijzonderheden:
- Oppervlakte kavel 2.23.85 ha.
- De weg wordt niet mee verkocht, maar de koper verkrijgt een recht van overpad om te komen en te gaan naar de openbare weg.
- Verwarmd door CV-Ketel NEFIT 1995
- Ca. 110 m woonoppervlakte
- Inhoud woonhuis ca. 350 m
- Nabij het dorp Winsum
- 20 minuten van de stad Groningen
- Boerderij heeft agrarische bestemming, maar gemeente Winsum wil in beginsel wel meewerken aan wijziging in woonbestemming. (opg.gemeente)
object wordt collegiaal verkocht met Noordelijke Rentmeesters

Lees meer...
Streetview