Ommelanderstraat 46, 9791LK TEN BOER

Woonopp.

110 m2

Perceelopp.

249 m2

Omschrijving

Aan een rustige straat gelegen, uitgebouwde hoekwoning met veel leefruimte op de begane grond. Het woonhuis is goed onderhouden en voorzien van zonnige tuinen en terrassen en is gelegen aan een rustig hofje met vrij uitzicht over het voor- en naastgelegen groen, op loopafstand van het leuke centrum van Ten Boer.

Het dorp Ten Boer ligt op korte afstand van de stad Groningen en de steden Appingedam en Delfzijl. Ten Boer heeft een rijk verenigingsleven en alle primaire sport- en schoolvoorzieningen zijn aanwezig. Recent is het winkelcentrum bij het Koopmansplein vernieuwd en hier zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig. Ten Boer heeft goede openbaar vervoersaansluitingen richting Groningen en Delfzijl.

Indeling:
Entree, hal, uitgebouwde woonkamer (35m) met fijne lichtinval en openslaande deuren naar de tuin, royale moderne keuken welke eveneens is uitgebouwd met een toegang tot de tuin (19m), tussenhal met trapopgang en toilet, bijkeuken met witgoedaansluitingen (9m), aangebouwde garage/berging (15m).

Eerste verdieping: 3 slaapkamers respectievelijk 14m, 11m met bergzolder en 6m, badkamer met wastafelmeubel en ligbad met douche.

Bijzonderheden:
- De woning is aan de zijkant en achterkant uitgebouwd, wat veel leefruimte geeft op de begane grond.
- Door de hoekligging is er eveneens een ruime zijtuin op het zuiden.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur; oven, combi-magnetron, vaatwasser, 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, pannencarrousel, composiet werkblad en een vrijstaande dubbeldeurs koel-vriescombinatie.
- Volledig voorzien van dubbele beglazing.
- Totaal perceeloppervlakte is 249m.

Lees meer...
Streetview