Ommelanderdrift 29, 9781LA BEDUM

Woonopp.

150 m2

Perceelopp.

355 m2

Omschrijving

Ruime en uitgebouwde hoekwoning met 4 slaapkamers op extra groot perceel. De woning heeft een vrije ligging doordat er aan de achterzijde een groenstrook ligt en vanaf de tuinkamer vrij zicht door de straat is. Op de begane grond is veel woonruimte aanwezig verspreid over een woonkamer, tuinkamer en de open keuken welke samen één ruimte vormen.

Het dorp Bedum heeft een centrale ligging in Groningen en heeft talrijke voorzieningen. Naast goede winkelvoorzieningen zijn er in het dorp tal van verenigingen en scholen aanwezig. De stad Groningen ligt op circa 10 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig. Vlakbij de woning ligt het Bedumerbos waar heerlijk gewandeld kan worden en op ca. 200 meter afstand ligt het Robbenveld.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, speels ingedeelde en lichte woonkamer met tuinkamer/serre en open keuken (samen 58m²) met veel licht én uitzicht en een fijne pelletkachel, praktische bijkeuken met voorraadkast 16m² met witgoedaansluitingen met deuren naar de tuin en naar de carport.

Eerste verdieping: overloop, hal met inbouwkast, 3 slaapkamers van respectievelijk 12m² met inbouwkast, 10m² met inbouwkast en 10m², badkamer met douche en 2e toilet en wastafel.

Tweede verdieping: overloop met bergruimte, 4e slaapkamer van 12m².

De tuin van deze hoekwoning ligt aan drie zijden van de woning. Aan de achterzijde ligt een heerlijke besloten tuin op het zuiden welke het afgelopen jaar opnieuw aangelegd is. Achter in de tuin is een overkapping aanwezig om lange avonden buiten te kunnen genieten, aan de zijkant van de woning liggen 3 parkeerplaatsen op het eigen terrein (waarvan één voorzien van een carport) en ligt een siertuin met een tweede lounge om beschut te kunnen zitten, aan de voorzijde van de woning ligt tevens een siertuin. In de overkapping aan de achterzijde is nog een houten tuinschuur aanwezig van 5m².

Bijzonderheden:
- De woning is goed onderhouden en netjes bewoond.
- Energielabel C, geheel voorzien van dubbele beglazing.
- De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen en deels van houten kozijnen.
- Verwarming door eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2005).
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, combi-magnetron, koelkast, inductiekookplaat (2018), en afzuigkap.

Lees meer...
Streetview