Ockingeheemlaan 21, 9918PV GARRELSWEER

Woonopp.

137 m2

Perceelopp.

545 m2

Omschrijving

Aan de rustige en doodlopende Ockingeheemlaan in Garrelsweer ligt deze lichte vrijstaande woning met ruime inpandige garage. Dit duurzame woonhuis uit 1998 is voorzien van 30 zonnepanelen en energielabel A. Het woonhuis heeft naast een royale woonkamer met open keuken op de begane grond 3 ruime slaapkamers op de verdieping. Aan de voorzijde van het woonhuis is een oprit met carport aanwezig en achter het woonhuis ligt een fijne tuin met voldoende privacy.

De woning is gelegen in Garrelsweer, een dorp nabij Loppersum en Appingedam. In de straat zelf is nog een leuk speeltuintje aanwezig. Voor de dagelijkse boodschappen is men aangewezen op Loppersum of Appingedam. Door de ligging vlakbij de N360 is de stad Groningen binnen 15 minuten te bereiken.

Indeling
Begane grond: entree, ruime hal met trapopgang, toilet, meterkast, lichte woonkamer met open keuken van ca. 50m², bijkeuken met witgoedaansluitingen 8m², extra grote inpandige garage van ca. 25m².

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 20m², 11m² en 11m², technische ruimte annex bergruimte, badkamer met douche, ligbad, dubbele vaste wastafel en toilet. Vanaf de overloop is de bergzolder bereikbaar met een vlizotrap.

De achtertuin is gelegen op het noordwesten met een mooie mix van zon en schaduw in de tuin. In de tuin staan diverse fruitbomen zoals een appel-, peren-, perzik- en een pruimenboom. Achter tegen het woonhuis aan is een overkapping aanwezig. Aan de voorzijde van de woning is er ruimte voor twee auto's op de oprit.

Bijzonderheden:
- Ruime en lichte woning met ruime tuin.
- Voorzien van 30 zonnepanelen en energielabel A.
- Geheel voorzien van dubbel glas, verwarming door middel van hete lucht verwarming, warm water via cv-ketel (intergas, 2013).
- De begane grond is voorzien van een strakke gietvloer.
- Het woonhuis valt onder de versterkingsopgave, er is €17.000,- beschikbaar voor eventuele koppelkansen of verbeteringen.
- De groepenkast is voorzien van 6 groepen met aardlekschakelaars.

Lees meer...
Streetview