Noorderstraat 26, 9981CL UITHUIZEN

Woonopp.

85 m2

Perceelopp.

132 m2

Omschrijving

In het centrum van Uithuizen ligt deze nette vrijstaande jaren '30 woning. Het woonhuis is goed onderhouden en heeft een leuke tuin op het zuidwesten. Beneden is veel praktische leefruimte aanwezig en op de verdieping zijn 4 (slaap)kamers en een dakterras.

Als grote voorzieningenkern is er in Uithuizen een ruim winkel- en voorzieningenaanbod en zijn er verschillende scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs. Deze voorzieningen zijn bijna allemaal op loopafstand gelegen. In Uithuizen zijn goede bus- en treinverbindingen aanwezig. De prachtige Menkemaborg met de fraai aangelegde tuin en het schathoes ligt op circa 5 minuten wandelen.

Indeling
Begane grond: entree, hal, trapopgang, woonkamer met open keuken (samen 37m²) met mooie houten vloer, bijkeuken van 9m² met witgoedaansluiting, modern toilet, badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel.
Eerste verdieping: overloop met kastenwand, 4 (slaap)kamers waarvan de masterbedroom een kastenwand heeft en toegang tot het dakterras.
De bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap en is geïsoleerd.

Achter de woning is een leuke tuin gelegen met houten fietsenberging. De tuin is gelegen op het zuidwesten en is voorzien van een achterom.

Bijzonderheden
- Bijna geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel.
- Op het dak zijn 10 zonnepanelen aanwezig.
- Voorzien van een energielabel E.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combimagnetron. De losse koel-vriescombinatie blijft bij de keuken achter.

Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak om dit leuke en instapklare woonhuis te bekijken.

Lees meer...
Streetview