Noorderstraat 13, 9635TE NOORDBROEK

Woonopp.

136 m2

Perceelopp.

2.850 m2

Omschrijving

Dit vrijstaande woonhuis met traditionele schuur staat nu te koop! In de woning werd vroeger een winkel en café geëxploiteerd. Deze rijke historie is nog steeds goed terug te zien in dit pand. Zo zijn de kastenwand en de toonbank van de winkel nog grotendeels intact en zijn verschillende authentieke kenmerken zichtbaar. Ook de voormalige bedstedes zijn nog aanwezig en zorgen voor veel opbergruimte.

Het woongedeelte van het huis is eenvoudig, maar het biedt veel mogelijkheden. Renovatie van de keuken en badkamer zijn een logische keuze, wat maakt dat de woning geheel naar eigen stijl kan worden ingericht. Verder wordt de woning verwarmd middels gaskachels en voorziet de geiser de woning van warm water.

Achter het woonhuis is een traditionele gebintenschuur gelegen, met pannen gedekt en met een klassieke indeling: koestal en paardenstal. Middels een grote houten toegangsdeur betreedt men de schuur van ruim 230m².

De woning is gelegen tegen de bebouwde kom van Noordbroek. In Noordbroek kunt u terecht voor de dagelijkse voorzieningen. Ook heeft Noordbroek een school voor basisonderwijs. Doordat de woning aan de rand van het dorp gelegen is, is er een weids uitzicht. Daarnaast nodigt de vruchtentuin uit om te genieten van het prachtige landschap.

Indeling
Entree, atelier (voorheen café), vroegere winkel, woonkamer met fraaie kastenwand (19m²), keuken, badkamer voorzien van ligbad, douche en vaste wastafel, toilet, bijkeuken, slaapkamer (17m²). Verder zijn er verschillende vaste kasten verspreidt door de gehele woning.
In de bijkeuken bevindt zich een vaste trap naar de ruime zolderverdieping.

Op de verkoop van deze woning is de 'as is where is ' clausule van toepassing. Deze zal worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Bijzonderheden
- Parkeren op eigen erf.
- Diepe tuin gelegen op het zuidwesten.
- De tuin is aangeplant met allerlei vruchten en boomsoorten.
- Prachtige ligging in landelijk gebied met vrij uitzicht.
- Veel authentieke kenmerken.
- Mogelijkheden voor het houden van hobbydieren.
- Energielabel G, grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- Koper kan aanspraak maken op de woningverbetering subsidie van € 10.000,-.
- Het geheel heeft op dit moment een woonbestemming.

Lees meer...
Streetview