Noorderbuitensingel 31-a, 9717KL GRONINGEN

Woonopp.

108 m2

Omschrijving

Op een absolute toplocatie gelegen direct aan het Noorderplantsoen ligt dit prachtige bovenhuis met zeer royale maatvoering. De combinatie van deze prachtplek aan het plantsoen met heerlijke lichte leefruimtes geeft een hele fijne sfeer in het huis. Naast een ruime woonkamer met open keuken van samen ca. 48m² zijn er 3 slaapkamers in de woning aanwezig.

Met de ligging aan de stille kant van het Noorderplantsoen ligt deze woning op een hele fijne locatie. Enerzijds de rust en het groen van het park direct voor de deur en anderzijds op korte afstand van alle dagelijkse voorzieningen en allerhande leuke eettentjes. Op circa 10 minuten lopen ligt de binnenstad van Groningen en op korte afstand liggen onder andere het UMCG en de Zernikecampus.

Indeling
Begane grond: woningentree met trapopgang.
Eerste verdieping: overloop met meterkast en trap naar de tweede verdieping, modern toilet, woonkamer met open keuken van samen 48m². Deze royale en lichte ruimte met grote raampartijen met een schitterend zicht op het Noorderplantsoen is nu ingedeeld met aan de voorzijde het woongedeelte, de keukenopstelling in het midden en aan de achterzijde het eetgedeelte. Vanaf de eetkamer is toegang tot de naastgelegen werk-/slaapkamer van 6m² en het inpandige balkon.
Tweede verdieping: overloop met bergruimte, ruime slaapkamer van 17m², moderne badkamer met vloerverwarming voorzien van een ligbad, 2e toilet en vaste wastafel. Door een daklicht is er een plezierige lichtinval in de badkamer. 2e slaapkamer van 7m² met ingebouwde kastenwand.

Achter de woningen is via een afgesloten achterom de eigen fietsenberging te bereiken van 4m².

Bijzonderheden:
- Ligging direct aan het Noorderplantsoen
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2020)
- Energielabel D.
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een combi-magnetron.
- Het hoofddak is vernieuwd in 2013.
- De VvE is niet actief maar wel ingeschreven in de KVK.

Kortom ben je op zoek naar een lichte en ruime bovenwoning op een fantastische locatie dan maken wij graag een afspraak om dit leuke huis te laten zien.

Lees meer...
Streetview