Noorderbuitensingel 30-a, 9717KL GRONINGEN

Woonopp.

116 m2

Omschrijving

Wonen aan het Noorderplantsoen!

Op deze fantastische locatie met schitterend uitzicht op het Noorderplantsoen ligt deze prachtige bovenwoning. Het betreft een bovenwoning van royaal formaat, welke beschikt over een woonkamer met open keuken en 2 grote slaapkamers. De eerste verdieping is voorzien van een klassieke parketvloer en mooie hoge plafonds waar de balken nog zichtbaar zijn, wat een heerlijk ruimtelijk gevoel geeft.

Door de ligging aan de stille kant van het Noorderplantsoen ligt deze bovenwoning werkelijk fantastisch. Niet alleen kan er aan de voorzijde van de woning van het plantsoen genoten worden, ook allerhande voorzieningen zijn nabij gelegen. Winkelcentrum de Beren ligt om de hoek, maar ook verschillende eetgelegenheden en sportfaciliteiten zijn snel en eenvoudig te bereiken. Binnen 10 minuten lopen sta je op de Grote Markt en binnen 10 fietsminuten ben je bij het UMCG of het Zernike.

Indeling
Begane grond: entree, trapopgang.
Eerste verdieping: hal, toilet met fonteintje, trapopgang, woonkamer met open keuken en eetkamer (deze 3 samen hebben een oppervlakte van bijna 60m²), loggia gelegen op het noordwesten.
Tweede verdieping, overloop, vaste kast, bergruimte met cv-ketel, 2 slaapkamers van respectievelijk 14m² en 12m², badkamer voorzien van douchehoek, ligbad, bidet en vaste wastafel.

Tevens is er een stenen fietsenberging achter de woning gelegen, welke toegankelijk is via een afgesloten brandgang.

Bijzonderheden
- In de woonkamer ligt een onlangs in de was gezette parketvloer.
- De keuken is voorzien van SMEG oven, 4 pits gaskookplaat, magnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie.
- De woning wordt verwarmd door een Nefit HR cv-ketel uit 2017.
- Energielabel C.
- Het hoofddak is vernieuwd in 2013.
- Er is bij deze woning geen aardbevingsschade gemeld.
- De VvE is niet actief maar wel ingeschreven in de KVK.

Lees meer...
Streetview