Nieuwstraat 28, 9724KM GRONINGEN

Woonopp.

95 m2

Perceelopp.

77 m2

Omschrijving

Nieuwe keuken, nieuwe badkamer, tuintje, drie slaapkamer en dichtbij het centrum! Deze ruime hoekwoning van 95m² is volledig gerenoveerd en ligt op loopafstand van het centrum en diverse winkels en horecagelegenheden. Wonen in de stad in de gezellige Oosterpoort.

De woning is recent gerenoveerd en daarbij zijn de keuken en badkamer compleet vernieuwd. De keuken met luxe inbouwapparatuur is voorzien van een modern stenen aanrechtblad wat echt een eyecatcher is in de woning. Door de open indeling met de keuken als hart van het huis is aan de voorzijde een gezellige zithoek gecreëerd en aan de achterzijde een ruime eethoek met zicht op de tuin. De tuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van een fietsenberging en een achterom.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, toilet, woonkamer met open keuken van 44m² en een bijkeuken met toegang tot de tuin met berging.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers van 13m², 8m² en 6m² en een nieuwe badkamer met douche en wastafel. Vanuit de grootste slaapkamer is het dakterras te bereiken gelegen op het zuiden.

Bijzonderheden:
- Keuken, badkamer en dak zijn gerenoveerd (2018)
- drie slaapkamers
- tuin en dakterras op het zuiden
- centrale verwarming Intergas combiketel 2004
- Woonoppervlakte 95m²!
- de woning mag alleen verkocht worden aan natuurlijke personen die de woning zelf gaan bewonen of iemand in de eerste graad (bijvoorbeeld zoon of dochter) tevens mag er maximaal 1 kamer worden verhuurd.

Kortom een heerlijk ruim en volledige gerenoveerd huis dichtbij het centrum!

Lees meer...
Streetview