Nieuwe Kerkhof 40, 9712PX GRONINGEN

Woonopp.

155 m2

Omschrijving

Ruim twee-laags benedenhuis dat onderdeel uitmaakt van een markant karakteristiek pand op top locatie in de Hortusbuurt! Door de hoge plafonds en hoge ramen is de woonkamer erg licht en biedt een prachtig uitzicht op het groen. De woning dient gerenoveerd te worden maar dit geeft de koper alle vrijheid om het huis naar eigen wens in te delen en in te richten.

De Hortusbuurt is een gewilde centrumwoonwijk aan de noordkant van het stadscentrum. In de wijk zijn talloze voorzieningen (op loopafstand) aanwezig zoals een supermarkt, verschillende eetgelegenheden en leuke speciaalzaken. Het Noorderplantsoen ligt op 250 meter afstand en op 5 minuten fietsafstand ligt het stadscentrum. Daarnaast ligt de wijk centraal ten opzichte van het UMCG en het Zernikecomplex.

Let op! Verhuur is niet toegestaan.

Indeling:
Bel-etage: Entree/hal, toilet, voorkamer 33m², achterkamer 19m² met toegang tot keuken, dichte (tweede) keuken en een ruime tuin. De voor- en achterkamer zijn gemakkelijk samen te voegen waardoor er een prachtige lichte en riante woonkamer ontstaat van 52m².

Souterrain: gang, berging, voorkamer 25m², achterkamer 24m², dichte (derde) keuken, douche.

Bijzonderheden:
- ruime tuin en ruime kamers
- hoge statige plafonds op bel-etage
- veel karakteristieke elementen nog aanwezig
- verwarming middels gaskachels, warm water middels geiser
- top locatie tegenover de Nieuwe Kerk
- VvE in oprichting

Kortom een zeer royale benedenwoning met souterrain op een top plek!

De woning is jaren verhuurd geweest aan studenten maar dient nu door eigenaar gebruikt te worden.

Lees meer...
Streetview