Nieuwe Kerkhof 14--14A, 9712PV GRONINGEN

Vraagprijs

€ 345.000 kosten koper

Woonopp.

135 m2

Perceelopp.

56 m2

Omschrijving

BELEGGINGSPAND!

Op een prachtige locatie met uitzicht op de Nieuwe Kerk gelegen beleggingspand bestaande uit een benedenwoning en een afzonderlijke bovenwoning. De bovenwoning is thans verhuurd, de benedenwoning staat momenteel leeg.

De Nieuwe Kerkhof is een straat gelegen in binnenstad-noord. Het centrum en het Noorderplantsoen zijn op loopafstand te bereiken en in de nabije omgeving zijn vele winkels en horecagelegenheden te vinden.

Indeling:
Nieuwe Kerkhof 14: Entree/hal, gemeenschappelijke hal/wasruimte (6m²), voordeur, woonkamer (18m²) met plafondhoogte van 3,10 meter, slaap nis (5m²) in de woonkamer, halletje met toegang tot dichte keuken (6,5m²) en badkamer met douche, toilet en wastafel.
Totaal: 41m².

Nieuwe Kerkhof 14a: Entree/hal, gemeenschappelijke hal/wasruimte (6m²), trapopgang naar eerste verdieping, voordeur, woonkamer (32m²) met ornamentenplafond en visgraat parketvloer, dichte keuken (7m²). Vanuit de woonkamer trap naar tweede verdieping, royale overloop (16m²) met dakkapel, slaapkamer van 18m² en een ruime badkamer (6m²) met dubbele wastafel, toilet en hoekbad.
Totaal: 84m²

De bovenwoning is verhuurd voor een kale huur van € 884,- per maand. De levering van gas/water/elektra regelen de huurders zelf.

Bijzonderheden:
- gelegen op toplocatie
- goede verhuurmogelijkheden
- pand met huurpotentie
- vele karakteristieke elementen in de woning

Lees meer...