Nieuwe Ebbingestraat 63-b, 9712NE GRONINGEN

Woonopp.

93 m2

Omschrijving

Op een populaire locatie in het Groningse centrum ligt deze eenvoudig afgewerkte bovenwoning gelegen op de tweede en derde verdieping. Een ideale combinatie van het bruisende stadscentrum en de rust en ruimte van het Noorderplantsoen nabij of heerlijk genieten op je eigen dakterras van 10m². De woning beschikt naast een ruime woonkamer over 2 slaapkamers en 2 badkamers.

De ligging in het centrum van de stad maken dat alle voorzieningen op loopafstand aanwezig zijn. Zowel de Grote Markt als het Noorderplantsoen zijn op loopafstand te bereiken. In de straat zijn talloze voorzieningen aanwezig als een
supermarkt, verschillende eetgelegenheden en speciaalzaken.

Indeling
Eerste verdieping: entree, hal, trapopgang.
Tweede verdieping: overloop met verscheidene ingebouwde kasten, woonkamer van 34m² met prachtig uitzicht door de straat vanuit de erker, de woonkamer is naast de raampartijen aan de voorzijde tevens voorzien van een dakvenster wat zorgt voor extra lichtinval. De gesloten keuken aan het einde van de gang beschikt over de volgende inbouwapparatuur: inbouwkoelkast, combi-magnetron, gaskookplaat met afzuigkap, de keuken is tevens voorzien van een inbouwkast en een wasmachineaansluiting, badkamer alwaar een douche, toilet en wastafel, slaapkamer 15m² met wastafel, vanuit de gang is er toegang tot het dakterras van ruim 10m².

Derde verdieping: lichte slaapkamer van 12m² voorzien van een dakkapel en een en-suite badkamer met een ligbad en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
- Gelegen in het centrum van Groningen.
- Voorzien van 2 slaapkamers en 2 badkamers.
- Dakterras van ruim 10m².
- De woning is voorzien van dubbelglas.
- Eigen Remeha CV-ketel (2012).
- De VvE is niet actief.

Lees meer...
Streetview