Nieuwe Ebbingestraat 102-B, 9712NP GRONINGEN

Vraagprijs

€ 269.500 kosten koper

Woonopp.

97 m2

Omschrijving

Voor de stedelijke genieter!
In het luxe, onder architectuur gebouwde, appartementengebouw Phoenix (2006) ligt dit bijzondere appartement met fantastisch uitzicht naar de Martinitoren én richting het Noorderplantsoen. Het lichte appartement heeft grote raampartijen van vloer tot plafond, 2 nette slaapkamers en een ruim balkon op het zuiden. Het appartement is door de huidige eigenaar speels ingedeeld als loft. Het complex is voorzien van een liftinstallatie en parkeren kan met een vergunning voor de deur.

Het appartement ligt in de Nieuwe Ebbingestraat op een steenworp afstand van het Noorderplantsoen. In de straat zijn talloze voorzieningen aanwezig als een supermarkt, verschillende eetgelegenheden en speciaalzaken als o.a. Hein Post. De entree van het gebouw ligt aan de Noorderbinnensingel, een rustige woonstraat. Het kleinschalige complex heeft in totaal 6 appartementen.

Indeling:
Begane grond: afgesloten entree met intercom, gezamenlijke hal, eigen fietsenberging 4m², lift en trappenhuis.

Tweede verdieping:
Woningentree, hal, bergruimte annex pantry met witgoedaansluiting, woonkamer met veel licht en prachtig uitzicht richting de Martinitoren van 44m², ruim en zonnig balkon van bijna 8m² welke is gelegen op het zuiden, slaapkamer 10m², slaapkamer annex studeerkamer 14m² met mooi uitzicht richting het Noorderplantsoen, badkamer met ruime douchehoek en wastafel, apart toilet met fonteintje.

Bijzonderheden:
- Gebouwd in 2006, daarom zeer goed geïsoleerd en lage energielasten met veel wooncomfort.
- Voorzien van HR cv-ketel (2006) en WTW installatie.
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €100,-.
- Het appartement is thans ingericht als loft zonder deuren in de slaapkamers, indien gewenst is dit eenvoudig weer terug te brengen.
- Het appartement is voorzien van een eenvoudige pantry, maar in de woonkamer zijn alle benodigde aansluitingen aanwezig voor een complete keuken.
- Kortom een ruim en licht appartement op een toplocatie!

Lees meer...
Streetview