Nieuwe Boteringestraat 46-46a, 9712PN GRONINGEN

Woonopp.

210 m2

Omschrijving

Aan de noordzijde van het stadscentrum ligt dit complete pand bestaande uit een bovenwoning en multifunctionele benedenruimte. Deze bovenwoning met voormalig wasserette ligt op een fantastische locatie! De bovenwoning is keurig onderhouden, is deels voorzien van kunststof kozijnen en beschikt over een royaal dakterras met fijne bezonning. De voormalig wasserette heeft een gemengde bestemming, waardoor het zich goed leent als kantoor-, winkel- of woonruimte.

Dit object is gelegen in de gewilde Hortusbuurt. De Hortusbuurt wordt gezien als een centrumwoonwijk waar het plezierig wonen en werken is. Het is een bruisende wijk met al het wenselijke nabij gelegen. Voor de dagelijkse voorzieningen kan bijvoorbeeld worden uitgeweken naar winkelcentrum de Beren, maar ook het Groningse stadscentrum ligt dichtbij. Daarnaast is het Noorderplantsoen aan het einde van de straat te vinden en ligt ook de Nieuwe Kerk op een steenworp afstand.

Indeling nummer 46:
Begane grond: entree, voormalig wasserette van ruim 60m², toilet met fonteintje, keuken met toegang tot de tuin, kamer van 16,5m² met toegang tot de tuin, kamer van 24m² met eigen keuken, hal, badkamer voorzien van douche en vaste wastafel.

In de tuin staat een vrijstaande houten schuur van 5m². De tuin is gelegen op het zuidwesten.

Indeling nummer 46a:
Begane grond: entree, hal, trapopgang,
Eerste verdieping: hal, meterkast, royale woonkamer met open keuken van bijna 50m².
Tweede verdieping: overloop alwaar Vaillant cv-ketel (bouwjaar 2013), 2 slaapkamers van respectievelijk 10,5m² en 16,5m², nette badkamer voorzien van douche, toilet en vaste wastafel.

Via de keuken en via de openslaande deuren vanuit de woonkamer is het dakterras te bereiken. Het betreft een ruim dakterras van 13m² welke is gelegen op het zuidwesten.

Bijzonderheden:
- De bestemming van de voormalig wasserette is gemengd. Hierdoor zijn verschillende functies mogelijk, zoals een winkel, kantoor of woonruimte.
- De objecten zijn kadastraal gesplitst, maar de nutsvoorzieningen zijn niet gesplitst.
- Nummer 46 beschikt over energielabel C (bedrijfsgedeelte) & G (woongedeelte) en nummer 46a over energielabel F.
- De bovenwoning is voorzien van dubbele beglazing. Op de bovenste verdieping zijn kunststof kozijnen geplaatst.
- De keuken van de bovenwoning is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koel-vriescombinatie en een vaatwasser (deze is 2 jaar oud).
- De keuken van de voormalig wasserette is eenvoudig en voorzien van een 4 pits-gaskookplaat, afzuigkap en koelkast.

Lees meer...
Streetview