Nieuwe Blekerstraat 87, 9718EG GRONINGEN

Woonopp.

60 m2

Perceelopp.

60 m2

Omschrijving

In n van de sfeervolle straatjes van de Schildersbuurt staat deze geheel gerenoveerde schipperswoning. Vanaf 2002 is een uitgebreide renovatie/verbouwing uitgevoerd waarbij zowel het interieur als het exterieur volledig is gemoderniseerd.

De woning ligt op loopafstand van de Groninger binnenstad, Noorderplantsoen en het centraal station. Daarnaast is de ligging zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen (A7 en A28).

Indeling begane grond:
Hal met hardstenen vloertegels vanwaar toegang tot de woonkamer en het moderne toilet met fonteintje. Sfeervolle woonkamer met eikenhouten plankenvloer en een hoog balkenplafond. De open keuken is o.a. voorzien van koel/vriescombinatie, combimagnetron en vaatwasser. De woonkamer en keuken zijn samen ca. 30m. Aan de achterzijde van de woning een hal, eveneens met hardstenen vloertegels, met trapopgang en toegang naar de zonnige, gezellige stadstuin op het noordwesten.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met wasmachine-aansluiting en opstelling CV-combiketel. Slaapkamer met brede dakkapel. Moderne badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel, design radiator en hardstenen vloertegels.

Tweede verdieping:
Kleine vliering/bergzolder

De woning verkeert in prima staat van onderhoud. In 2013 heeft het buitenschilderwerk onderhoud gehad. De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie. Volledig voorzien van gestucte wanden. De begane grondvloer is van beton. De woning wordt verwarmd door middel van een Nefit HR CV-combiketel uit 2002.

Parkeren, met goed verkrijgbare vergunning, voor de deur.

Recentelijk is de Nieuwe Blekerstraat voorzien van nieuwe riolering en gasleidingen. De bestrating is inmiddels volledig aangebracht en de straat ligt er weer netjes bij. De aanplant van de nieuwe bomen en struiken vindt plaats in het najaar.

Lees meer...
Streetview