Nassaulaan 40, 9717CL GRONINGEN

Woonopp.

80 m2

Omschrijving

Aan een van de mooiste groene lanen van Groningen gelegen volledig verbouwde sfeervolle benedenwoning uit 1928 met een ruime slaapkamer op de begane grond en een ruime slaapkamer op de eerste verdieping. Zonnige tuin op het zuiden met twee royale vrijstaande bergingen waarvan n geschikt is als een zgn. serre/tuinhuis met achterom via de achtergelegen brandgang. Tevens is er een kleine voortuin.

Deze goed onderhouden woning is in 2011 met zorg gerenoveerd en gemoderniseerd. O.a. een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuw toilet, nieuwe CV ketel, nieuw stucwerk, nieuwe elektra, nieuwe laminaatvloeren en beschikt nog over sfeervolle elementen zoals; erker, natuurstenen schouwen en hoge plafonds.

De groene Nassaulaan ligt in de geliefde Oranjewijk en kenmerkt zich door een brede laan, een fraaie vijverpartij, kinderspeelgelegenheid, winkels voor de dagelijkse boodschappen om de hoek, het gezellige stadscentrum en het Noorderplantsoen binnen handbereik en op korte afstand van het Zernike en UMCG.

Begane grond: entree/tochtportaal, gang, bergkast, toilet, royale woonkamer met erker en openslaande deuren naar de tuin en een prettige lichtinval ca. 32 m, provisiekelder, moderne keuken met enig inbouwapparatuur en tuindeur ca. 6 m, tussenhal, moderne douche met vaste wastafel, slaapkamer ca. 10 m.

1ste Verdieping: overloop, slaapkamer ca. 13 m.

Bijzonderheden:
- Karakteristieke bouwstijl uit de jaren twintig.
- In 2011 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd.
- Prettig lichtinval door de vele ramen en hoge plafonds.
- Achtertuin georiteerd op het zuiden.
- Grote berging/schuur en serre/tuinhuis achter in de tuin.
- Verwarming en warm water middels een nieuwe HR CV combiketel 2011.
- Gehele woning voorzien van een mooie laminaatvloer.
- Woning is door zijn indeling zeer geschikt voor bewoning door vier studenten.

Lees meer...
Streetview