Molenweg 6, 9831PN ADUARD

Woonopp.

135 m2

Perceelopp.

209 m2

Omschrijving

Op een heerlijke rustige plek in Aduard ligt deze speelse, geschakelde woning met veel leefruimte op de begane grond. De woning heeft 3 slaapkamers en een inpandige bijkeuken en garage met daarboven een extra slaap/studeerkamer. De besloten tuin is gelegen op het zuiden.

Het dorp Aduard is gelegen op circa 10 autominuten van de stad Groningen en heeft de primaire voorzieningen zoals een supermarkt, basisschool en kinderopvang in het dorp aanwezig. Er is een goede ontsluiting richting Zuidhorn en Groningen met de auto, fiets en het openbaar vervoer.

Indeling: entree, hal, toilet, speels ingedeelde woonkamer met werkhoek 50m, open haard en schuifpui naar de zonnige tuin, keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, bijkeuken 16m met witgoedopstellingen, garage 16m met toegang tot de bovengelegen ruimte ca. 20m.

Verdieping: overloop, tochtportaal, badkamer met bad, 2e toilet en vaste wastafel, 3 slaapkamers respectievelijk 20m met inbouwkasten en toegang tot balkon, 8m en 7m.

Zolder: via vlizotrap bereikbare zolderruimte 8.5m bij 3.5m gemeten op vloerniveau, nokhoogte 1.8m.

Bijzonderheden:
- Bijzonder speelse indeling met vele mogelijkheden
- Rustige en besloten tuin op het zuiden
- Geheel voorzien van dubbele beglazing
- Verwarming door middel van HR combi ketel (bouwjaar 2014)
- Eventueel ook goed geschikt voor een wonen-werken combinatie.
- De afgelopen jaren is het schilderwerk goed onderhouden en het balkon is in 2011 geheel vernieuwd
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap

Lees meer...
Streetview