Molenerf 6, 9617BW HARKSTEDE

Woonopp.

112 m2

Perceelopp.

261 m2

Omschrijving

Aan een kindvriendelijk woonerf gelegen ruime hoekwoning met diepe tuin op het zuiden. De woning heeft 4 slaapkamers en is volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Harkstede is een gunstig gelegen dorp, waar alle voorzieningen op korte afstand aanwezig zijn. In het dorp is een ruim aanbod van winkels, school- en sportvoorzieningen en het dorp ligt op circa 10 autominuten van de stad Groningen.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast, ruime woonkamer met half open keuken (samen ca. 36m) voorzien van inbouwapparatuur, bijkeuken met opstelplaats voor wasmachine. Aan de achterzijde van de woning is een veranda (14m) gerealiseerd waar vanaf het vroege voorjaar buiten genoten kan worden. In de tuin staat een ruime garage/schuur van ca. 21m en een berging van ca. 6m.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer 13m, slaapkamer 10m, slaapkamer 7m, badkamer voorzien van douche, 2e toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping: via vaste trap bereikbare overloop met CV-opstelplaats en bergruimte, 4e slaapkamer 11m.

Bijzonderheden:
- Zeer goed onderhouden, volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
- Verwarming middels Remeha CV-ketel bouwjaar 2010 (lease).
- Gelegen aan een rustig woonerf met een leuk speelplein.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi-magnetron, vaatwasser (2010), koel-vriescombinatie, gaskookplaat, afzuigkap en een apothekerskast.
- Op het eigen terrein is een carport aanwezig, tevens is er voldoende openbare parkeergelegenheid.

Lees meer...
Streetview