Miedwei 16, 9283XV SURHUIZUM

Woonopp.

150 m2

Perceelopp.

17.060 m2

Omschrijving

In het uitgestrekte Friese land ligt deze vrijstaande woonboerderij met 5 slaapkamers op een kavel van ruim 1,7 hectare met eigen stallen, buitenbak en weiland. Een ideale plek om hobby en wonen te combineren.

Prachtig gelegen in het landelijk gebied, met zowel aan de voorzijde als de achterzijde uitzicht over de landerijen, met het dorp Surhuizum in de nabijheid. Het grote centrumdorp Surhuisterveen, met al haar voorzieningen ligt op nog geen 5 kilometer afstand.

Indeling woonhuis;
Begane grond: hal, slaapkamer aan de straatzijde 11 m, woonkamer 26 m, slaapkamer 12 m, slaapkamer 8 m, badkamer met douche, wastafel en mechanische ventilatie, separaat toilet, woonkeuken met een fraai balkenplafond 35 m met grote raamgevel op het zuiden met openslaande terrasdeuren, moderne inbouwkeuken, bijkeuken 15 m,
Verdieping: bereikbaar middels vaste trap, overloop, slaapkamer 9 m met dakraam, slaapkamer 18 m, ruime zolder ca 5 bij 4,5 meter.

Achter het woonhuis staat een vrijstaande stenen schuur, voorzien van betonnen vloeren, een houten zolder en is gedekt met ABC asbestgolfplaten. In deze schuur zijn drie paardenboxen aangebracht, verder is er diverse bergruimte en een garagestalling met kanteldeur.

Achter de schuur ligt een half open veldschuur van 10 x 5,5 meter, welke is opgetrokken uit houten spanten met damwandbeplating. Aan de achterzijde is tevens de ruime paardenbak gelegen (20 x 80 meter), met een aangrenzend weiland.

Bijzonderheden:
- Verwarming en warm water via c.v. combi toestel.
- Pand is aangesloten op de riolering via een zogenaamde IBA installatie
- Keuken (2008) is voorzien van spoelbak, oven, gaskookplaat, koelkast en afzuigkap.
- Fraaie tuin rondom, met aan de achterzijde het zonnige terras met veel privacy.
- Vrijstaande woonboerderij op idyllische plek, ideaal voor paardenliefhebbers.
- Woonboerderij is rietgedekt (2008).

Lees meer...
Streetview