Metaallaan 19, 9743BN GRONINGEN

Woonopp.

90 m2

Omschrijving

Ruim en licht appartement met 3 slaapkamers nabij de binnenstad van Groningen. Het appartement ligt op de 1e woonlaag en is netjes afgewerkt en de afgelopen jaren gerenoveerd. Bij het appartementengebouw is een eigen parkeerplaats aanwezig voor de woningeigenaren.

Het appartement ligt op de rand van de woonwijk Vinkhuizen op ca. 10 fietsminuten van de binnenstad. Het complex ligt naast de oostelijke ringweg, waardoor er zeker voor automobilisten een perfecte ontsluiting is. Ook op de fiets en met het openbaar vervoer is de locatie zeer goed bereikbaar. Op 5 fietsminuten afstand ligt een royaal winkelcentrum met alle dagelijkse voorzieningen daarin aanwezig.

Indeling:
Begane grond: afgesloten centrale entree met intercominstallatie, lift en trappenhuis.

Appartement:
Entree, ruime hal met toegang tot alle ruimten, lichte en ruime woonkamer van 26m², woonkeuken 13m² met hoekkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser, nette badkamer met wastafel en douche, modern toilet, 3 slaapkamers van 13m², 9m² en 6m². Vanuit de slaapkamer/studeerkamer van 6m² is er toegang tot het balkon van 5m² op het oosten.

Op de begane grond is een eigen fietsenberging aanwezig.

Bijzonderheden:
- Het appartement is netjes afgewerkt.
- Er is complexverwarming aanwezig via een restwarmtesysteem.
- Praktische indeling en veel leefruimte.
- Het complex is rolstoelvriendelijk.
- Er is een actieve Vereniging van Eigenaren met een maandelijkse bijdrage van €108,-.
Aanvaarding in overleg, kan snel.

Lees meer...
Streetview