Mernaweg 9, 9964AP WEHE-DEN HOORN

Vraagprijs

€ 269.000 kosten koper

Woonopp.

155 m2

Perceelopp.

884 m2

Omschrijving

CHARMANT, KARAKTERISTIEK, RUIM en vooral wat een leuk huis! Deze goed onderhouden vrijstaande woning met garage is een heerlijk gezinshuis. De woning is gelegen in het Groningse dorp Wehe-Den Hoorn met diverse voorzieningen als een basisschool en school voor voortgezet onderwijs en beschikt tevens over een actief verenigingsleven. Wehe-den Hoorn ligt op 30 autominuten ten noorden van Groningen, tevens zijn er goede busverbindingen van- en naar Winsum en Groningen. De woning heeft een praktische indeling en verschillende gezellige kamers. De tuin is netjes aangelegd en zeer ruim. Door de authentieke elementen heeft het huis karakter en veel sfeer. Zeker een bezichtiging waard!

Indeling:
Begane grond:
entree, diepe gang met prachtige tegelvloer, welke toegang geeft tot zowel de woonkamer 23 m² als de eetkamer 22 m², beide kamers zijn voorzien van vaste kasten, een houtkachel en diepe vensterbanken, de eetkamer 22 m² met voormalige bedstede, ruime kelder met witgoedaansluitingen, vanuit de achterzijde van de centrale hal een nette en praktische keuken (14 m²) te bereiken. Bijkeuken voorzien van vaste kasten en met doorgang naar zowel de tuin, als de slaapkamer (8 m²) tevens met vaste kasten, de badkamer met inloopdouche en vaste wastafel en het separaat toilet.

Eerste verdieping:
overloop met vaste kasten, 4 slaapkamers van 8 m², 8 m², 10 m² met toegang tot balkon aan de voorzijde en slaapkamer van 8 m², toilet met toegang tot technische ruimte.

De fraai aangelegde en besloten tuin op het zuiden biedt ruimte voor ontspanning en is voorzien van een kippenren.

Bijzonderheden:
- Zeer gezellig (t)huis!
- Diepe, goed onderhouden tuin
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
- Ruime bergmogelijkheden door de diverse vaste kasten
- Stenen garage (28 m²) met oprit
- Hoge plafonds op de begane grond
- Karakteristieke woning met diverse authentieke elementen

Lees meer...
Streetview