Menkarstraat 18, 9801VM ZUIDHORN

Woonopp.

179 m2

Perceelopp.

284 m2

Omschrijving

Zeer ruime en maximaal uitgebouwde halfvrijstaande woning met eveneens uitgebouwde garage. De woning heeft een robuuste en karakteristieke uitstraling en een fraai aangelegde tuin. De woonkamer en keuken zijn samen 68m² groot en op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig. De royale zolder biedt vele mogelijkheden.

De woning is gelegen in de populaire woonwijk De Oostergast. Aan de achterzijde grenst de woning aan een sloot en ook voor is er een waterpartij, waardoor het een geheel open en vrije plek in deze wijk inneemt. In de wijk zijn diverse groengebieden en speeltuinen aanwezig. Het centrum van Zuidhorn waar alle voorzieningen aanwezig zijn, ligt op enkele fietsminuten. Ook het station ligt op steenworp afstand en biedt de mogelijkheid om in 10 minuten in het centrum van Groningen te staan.

Indeling
Begane grond: entree, hal met kast onder de trap, modern toilet, zeer ruime woonkamer met open keuken van samen 68m², de lichte woonkamer heeft een mooie houten vloer (licht eiken), een Faber gashaard en de luxe keuken met ruime opstelling en spoeleiland is van alle gemakken voorzien. Vanuit de keuken is er toegang tot de uitgebouwde garage van 22m², die voorzien is van een betonvloer en dubbele deuren naar de oprit.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 17m², 15m² en 12m², moderne badkamer voorzien van vloerverwarming met ruime inloopdouche, 2e toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping: zeer ruime zolderverdieping met opstelplaats voor de wasmachine en voldoende ruimte om nog één of twee ruime slaapkamers te realiseren (de zolder is op 1,5 meter hoogte 36m² in totaal). Door het bijplaatsen van 2 Velux dakramen is er veel daglicht aanwezig.

Bijzonderheden:
- De woning is goed onderhouden en netjes bewoond.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, grote koelkast, quooker, combi-magnetron, extra brede inductiekookplaat met wokgedeelte en afzuigkap.
- De woning is volledig geïsoleerd, daardoor voorzien van een energielabel A.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel.
- In de woonkamer zijn er openslaande deuren naar de tuin aanwezig.
- Voor de woning is een ruime oprit met een carport aanwezig met in-lite verlichting.

Kortom bent u op zoek naar een zeer royale goed onderhouden halfvrijstaande woning dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview