Melkweg 42, 9718ES GRONINGEN

Woonopp.

77 m2

Perceelopp.

94 m2

Omschrijving

Op een prachtige locatie aan de rand van het stadscentrum ligt deze gemoderniseerde schipperswoning met leuke, zonnige tuin. De woning is de afgelopen jaren volledig vernieuwd en heeft 3 slaapkamers op de verdieping.

Dit sfeervolle woonhuis is gelegen op 100 meter van het Noorderplantsoen en op loopafstand van de binnenstad. In deze rustige woonstraat zijn er goede parkeermogelijkheden en alle dagelijkse voorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig.

Indeling: entree, gang met prachtig vloertegelwerk, sfeervolle woonkamer met moderne open keuken (2007) ca. 30m, toilet (2007), vaste trap naar eerste verdieping met lichte en ruime overloop, slaapkamer 7m, slaapkamer 7m, moderne badkamer (2007) met ruime douchehoek, vaste wastafel en wasmachineaansluiting, slaapkamer 13m.

De zonnige tuin op het westen is circa 13 meter diep, met achter in de tuin een houten tuinschuur.

Bijzonderheden:
- De woning is recent geheel gemoderniseerd en goed onderhouden.
- De keuken uit 2007 is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: oven, gaskookplaat, afzuigkap en een koel-vriescombinatie.
- De woning wordt verwarmd door een Nefit CV-ketel uit 2002.
- Het platte dak is in 2012 vernieuwd.
- De begane grond is voorzien van een eiken vloer en de verdiepingsvloer is afgewerkt met een lariks vloer.
- Er zijn nog vele sfeervolle elementen in de woning aanwezig, zoals de hoge plafonds en de originele deuren en omlijstingen.
- De twee kleinste slaapkamers op de verdieping zijn eenvoudig samen te voegen tot n grote slaapkamer.

Lees meer...
Streetview