Meeroeverslaan 308, 9613AE MEERSTAD

Woonopp.

115 m2

Perceelopp.

174 m2

Omschrijving

In een rustige en kindvriendelijke woonwijk ligt deze nette en ruime gezinswoning. De woning is goed afgewerkt en voorzien van alle gemakken. Er is een praktische indeling met 3 slaapkamers en een ruime zolder. De diepe tuin is netjes aangelegd en achter de tuin is nog een eigen parkeerplaats aanwezig. De woning is zeer goed geïsoleerd met o.a. triple glas en wordt verwarmd door een eigen grondwarmtepomp waardoor de woning nu al klaar is voor de toekomst.

Meerstad is de jongste woonwijk van de stad Groningen. De wijk is volop in ontwikkeling. De wijk Meeroevers is een kindvriendelijke en groene buurt met brede lanen. Op 50 meter van het woonhuis ligt het Woldmeer met daarnaast recreatieve voorzieningen. Het centrum van Groningen ligt op iets minder dan 30 minuten fietsafstand.

Indeling
Begane grond: woningentree, hal, modern toilet, lichte woonkamer met luxe open keuken van 33m². Vanuit de woonkamer is er een schuifpui naar de 16 meter diepe tuin gelegen op het noordoosten.

De tuin is netjes aangelegd en heeft meerdere terrassen en is voorzien van een praktische houten fietsenberging van 7m². Aan de achterzijde van het perceel ligt een parkeerplaats op het eigen terrein.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van 12m², 10m² en 7m², moderne badkamer met wastafel, inloopdouche en 2e toilet.

Tweede verdieping: zeer royale zolderverdieping met veel mogelijkheden. De ruimte is ca. 30m².

Bijzonderheden:
- Zeer goed geïsoleerd met onder andere triple glas en energielabel A.
- Verwarming middels eigen grondwarmtepomp, hierdoor is de woning reeds gasloos en dus toekomstbestendig!
- De begane grond en eerste verdieping zijn geheel voorzien van vloerverwarming, hierbij is eveneens de mogelijkheid aanwezig voor vloerkoeling.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-magnetron, inductiekookplaat en afzuigkap.
- Ligging op steenworp afstand van het Woldmeer en de recreatievoorzieningen daaromheen.
- De diepe en zonnige tuin is gelegen op het noordoosten en is ca. 16,5 meter diep.
- Er is een eigen parkeerplaats op de achterzijde van het perceel aanwezig. Daarnaast is er voldoende algemene parkeerruimte aanwezig.

Lees meer...
Streetview