Matsloot 70-R 1, 9749TJ MATSLOOT

Woonopp.

31 m2

Perceelopp.

145 m2

Omschrijving

Gelegen aan de rand van het Leekstermeer op `camping Pool` vindt u dit recreatiechalet. Dit vrijstaande chalet staat op 145m² erfpachtgrond. Het bouwjaar is 1970 en het chalet is eenvoudig van aard.

Camping Pool ligt op een prachtige plek direct aan het Leekstermeer. Dit maakt het voor vaar- en visliefhebbers een fantastische locatie. Maar ook voor een wandeling of mooie fietstocht is het een prima omgeving. Gelegen op de grens van Groningen en Drenthe en op korte afstand (ca. 15 minuten) van de stad Groningen. Op de camping is ook het gezellige Paviljoen Pool aanwezig waar een hapje of drankje genuttigd kan worden.

Indeling: entree/hal, woonkamer 18m², slaapkamer 6m², keuken met eenvoudige opstelling en opstelplaats van de geiser, badkamer met douche, toilet en wastafel.

Bij het chalet is ruimte voor een auto en het terras ligt op het zuidwesten. Op het perceel is een houten berging aanwezig voor een fiets en wat opslag.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een aanlegplek bij het chalet voor de boot bij te huren voor een bedrag van €400,- per seizoen.

Bijzonderheden:
- Verwarming van de woonkamer door een petroleum kachel.
- Niet geschikt voor permanente bewoning.
- De erfpachtcanon voor 2022 bedraagt 753,22, het erfpachtrecht loopt tot en met 31-12-2041
- Zowel koper als verkoper dienen bij de koop 2,5% van de verkoopprijs aan de camping te voldoen.
- Aanvaarding kan snel.

Lees meer...
Streetview