Martenstraat 26, 9724LB GRONINGEN

Woonopp.

66 m2

Perceelopp.

45 m2

Omschrijving

Ouders met studerende kinderen opgelet:
Prachtig, geheel gerenoveerd beleggingsobject gelegen aan de Martenstraat 26 te Groningen op steenworp afstand van het centrum van Groningen. De woning is door de huidige eigenaren volledig onder handen genomen (2015). In het pand zijn twee studio's gerealiseerd die apart verhuurd kunnen worden en waarbij huurtoeslag aangevraagd kan worden. De studio's zijn van een hoog afwerkingsniveau en kunnen zowel verhuurd als leeg opgeleverd worden.

Begane grond: Binnenkomst in de hal met trapopgang en toegang tot de woonkamer met open keuken van totaal 24,6 m. Vanuit de woonkamer toegang tot de slaapkamer van 8,5 m en via de slaapkamer toegang tot de badkamer met toilet en vaste wastafel (2,6 m)

Eerste verdieping: Trapopgang komt uit op de overloop met een (gedeelde) douche en toegang tot de tweede studio met open keuken van 20,3 m, aangrenzend toilet met fontein (1 m). In de bovenwoning is op een creatieve manier een hoogslaper gesitueerd.

Het pand is volledig asbestvrij, rapport is tevens aanwezig. De woning heeft een energie index van 0,80 (wand/dak isolatie en HR++ beglazing). Beide studio's hebben een eigen keuken volledig voorzien van inbouwapparatuur als koel-/vriescombinatie, afzuigkap, keramisch koken en inbouwoven. Er zit een nieuwe, eigen cv-ketel in welke beide studio's voorziet van verwarming en warm water, het hele pand is voorzien van nieuw installatiewerk en het is tevens buitenom volledig opnieuw geschilderd. Daarnaast is het dak vernieuwd met geglazuurde gebakken pannen en nieuwe bitumen. Tevens is er een gerenoveerd dakterras aanwezig dat door beide bewoners gebruikt kan worden.

Er is een gedeelde douche in het pand, maar aansluitingen voor de douche in de badkamer op de begane grond zijn aanwezig. Installatie van een extra douche is eenvoudig mogelijk.

Kale jaarhuur voor het pand circa 16.800.

-Woning is gelegen in het middengebied Oosterpoort nabij winkels
-Woning is geheel gerenoveerd
-Direct beschikbaar
-Gehele woning is voorzien van laminaat en vloerbedekking
-Alle garantiebewijzen zijn aanwezig

Lees meer...
Streetview