Marktstraat 5, 9712PA GRONINGEN

Vraagprijs

€ 375.000 kosten koper

Woonopp.

101 m2

Perceelopp.

70 m2

Omschrijving

Dit charmante herenhuis uit het einde van de negentiende eeuw is gelegen in een van de oudste straten van de Hortusbuurt. De woning beschikt over grote raampartijen, welke de woning goed belichten. In combinatie met de hoge plafonds met ornamenten maakt dat deze woning helemaal af. Wel dient de woning nog geheel gemoderniseerd en opgeknapt te worden.

Deze woning bevindt zich in een sfeervolle, rustige straat nabij het Groningse centrum, welke uitkomt op de Ossenmarkt. Allerhande voorzieningen zijn dan ook om de hoek. Ook het Noorderplantsoen ligt op loopafstand.

Indeling
Begane grond: entree, hal, royale woonkamer van 33m² met grote raampartijen, keuken met eenvoudige keukenopstelling wasmachineaansluiting, trapopgang.

Eerste verdieping: overloop met kast, ruime en lichte slaapkamer met inloopkast van 20m², lichte slaapkamer met twee inloopkasten van 13m², badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet, trapopgang.

Tweede verdieping: ruime zolderverdieping waar nu 2 kamers zijn afgetimmerd met lagere plafonds, hier is voldoende ruimte en hoogte aanwezig om één of twee slaapkamers te realiseren (deze vierkante meters worden nu benoemd als overig inpandige ruimte).

Het plaatsje is op het noordoosten gelegen en is ongeveer 10m² groot.

Bijzonderheden
- Ruime woning in het centrum van Groningen.
- De woning dient gemoderniseerd en opgeknapt te worden.
- De woning is voorzien van enkele beglazing, behoudens de keuken waar reeds dubbel glas is geplaatst.
- Grote raampartijen aanwezig op zowel de eerste als tweede verdieping.
- De woning is een beeldbepalend pand en gelegen in beschermd stadsgebied.
- Bouwjaar 1870.
- Verkoopvoorwaarden van toepassing.

Lees meer...
Streetview