Magnusstraat 8, 9746BS GRONINGEN

Woonopp.

163 m2

Perceelopp.

306 m2

Omschrijving

Royale twee-onder-eenkapwoning in de woonwijk Gravenburg met 3 ruime slaapkamers en een grote nog vrij indeelbare zolder. De woning ligt in een rustige straat en grenst aan de achterzijde aan water, wat een ruimtelijk gevoel geeft. De woonkamer en open keuken zijn ruim, samen ca. 56m². Door gebruik te maken van verschillende duurzame maatregelen zoals een zonneboiler, zonnepanelen en een pelletkachel zijn er zeer lage energielasten.

De jonge en kindvriendelijke woonwijk Gravenburg is een populaire woonwijk aan de Noordwestzijde van de stad Groningen. In de omgeving zijn diverse scholen aanwezig en de wijk heeft een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen. De nabijgelegen supermarkt en winkels in het Reitdiep zijn ook goed op de fiets bereikbaar.

Indeling
Begane grond: entree, hal, modern toilet (2016), ruime woonkamer met open keuken van samen ca. 56m² voorzien van openslaande deuren naar de tuin, pelletkachel en luxe keuken, bijkeuken van 6m² voorzien van witgoedaansluitingen en toegang tot de garage van 19m².

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 17m² met kastenwand, 14m² met kastenwand en 12m², CV-ketel in separate kast, moderne badkamer voorzien van whirlpool, inloopdouche, 2e toilet en wastafel.

Tweede verdieping: ruime zolder ca. 32m² met ramen aan 3 zijden en de mogelijkheid om nog 1 of 2 ruime slaapkamers of werkkamers te realiseren. Op de zolderverdieping is ook de ruimte voor de technische installaties zoals de zonneboiler, warmte-terugwinunit en de omvormer van de zonnepanelen.

De achtertuin is gelegen op het noordwesten en is ca. 10 meter diep. De zonnige en onderhoudsvriendelijke tuin grenst aan de achterzijde aan het water en is voorzien van een ruime overkapping.

Bijzonderheden:
- Zeer ruime basismaatvoering.
- Goed geïsoleerd woonhuis met dak-, muur- en vloerisolatie en volledig voorzien van dubbel glas.
- Lage energielasten door het gebruik van een pelletkachel, zonneboiler en 12 zonnepanelen.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: oven, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap en een quooker.
- Oprit geschikt voor 2 auto’s.

Deze ruime woning is goed onderhouden en zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview