Ludgerstraat 12, 9781GG BEDUM

Woonopp.

166 m2

Perceelopp.

710 m2

Omschrijving

In een rustige en mooie woonstraat ligt deze vrijstaande woning (bouwjaar 1924) met ruime inpandige garage. Deze voormalige bakkerij heeft een slaapkamer en badkamer beneden en 4 slaapkamers op de verdieping. In de schuur is naast een garage ook een werkplaats en een tuinkamer aanwezig. Door de grootte en indeling biedt dit pand veel mogelijkheden. De diepe tuin is gelegen op het zuiden en heeft veel privacy.

Het dorp Bedum heeft goede winkelvoorzieningen in het dorp en er zijn tal van verenigingen en basisscholen. De stad Groningen ligt op circa 10 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig.

Indeling
Begane grond: woningentree, hal, woonkamer 29m² met grote raampartijen, woonkeuken 27m² met voldoende ruimte voor een ruime eettafel of een tweede zitje, slaapkamer 8m², badkamer met bad, douche, toilet en wastafel, kelderruimte met CV-opstelplaats, bijkeuken met achteringang, witgoedaansluitingen en keukenblok, toilet, via een achterhal is er toegang tot de werkplaats annex hobbyruimte van ca. 25m², bergruimte van 8m², garage met grote toegangsdeur 35m² met trapopgang naar zolderberging, tuinkamer annex werk/slaapkamer 16m² met openslaande deuren naar de heerlijke tuin.

De achtertuin is gelegen op het zuiden en biedt veel privacy. De tuin is ruim 20 meter diep en is netjes aangelegd met verschillende terrassen en borders. Achterin de tuin is een houten tuinberging aanwezig van 6m².

1e verdieping: overloop met kastenwand, slaapkamer 12m² met inbouwkast, slaapkamer 8m², slaapkamer 7m², slaapkamer 6m² met toegang tot een bergruimte, kamer 3m². Op deze verdieping zijn eenvoudig een aantal slaapkamers samen te voegen waardoor er wat ruimere slaapkamers kunnen ontstaan.

Bijzonderheden:
- Er zijn 9 zonnepanelen aanwezig.
- Verwarming door middel van een HR cv-ketel (bouwjaar 2019, lease), op de bovenverdieping zijn geen radiatoren aanwezig.
- De woonkamer, slaapkamer beneden, en tuinkamer alsmede alle slaapkamers boven voorzien van hr glas.
- De muren van de slaapkamer beneden zijn voorzien van muurisolatie, ook zijn de wanden van de tuinkamer geïsoleerd.
- De plafonds van woonkeuken en bijkeuken alsmede slaapkamer beneden en badkamer zijn voorzien van isolatie.
- De woonkamervloer is geïsoleerd en een deel van de gevels is eveneens nageïsoleerd.
- De keuken is voorzien van de volgende apparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, oven, vaatwasser en veel kast- en bergruimte.
- Door de ruime garage (35m²) en werkplaats (25m²) is dit pand voor meerdere doeleinden geschikt.

Kortom bent u op zoek naar een speelse woning met veel leef- en werkruimte met een grote tuin, dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview