Loohof 27, 9965TR LEENS

Woonopp.

160 m2

Perceelopp.

802 m2

Omschrijving

Aan de rand van het dorp ligt deze royale vrijstaande woning met uitzicht over de landerijen en het groen. De woning beschikt over een zeer ruime begane grondverdieping met een slaapkamer en badkamer waardoor het huis levensloopbestendig is. De woning is speels ingedeeld en heeft in totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woning is zeer compleet en met zorg afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Leens is een centrumdorp op het mooie Hogeland. Het gebied rondom Leens kenmerkt zich door prachtige vergezichten en een afwisselingen van agrarisch gebied en natuur. Op korte afstand ligt het Werelderfgoed de Waddenzee en het Nationaal Park Lauwersmeer. In het dorp zijn de dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, scholen en sportvoorzieningen aanwezig.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, speels vormgegeven woonkamer met open (Miele) keuken 55m², veel lichtinval en houtkachel, bijkeuken 7m² met witgoedaansluitingen en cv-opstelplaats, eetkamer 16m², slaapkamer 20m² met trap naar zoldervliering boven de kast en badkamer, inloopkast, badkamer en-suite 8m² met douche, wastafel en tweede toilet.

Verdieping: overloop, slaapkamer 16m², slaapkamer 16m², 2e badkamer met bad, wastafel en 3e toilet.

De tuin is gelegen op het zuiden en heeft meerdere (overdekte en beschutte) terrassen. In de tuin is nog een praktische houten schuur aanwezig van 11m². Aan de voorzijde bevindt zich een ruime oprit voor meerdere auto's en een carport.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Veel praktische bergruimte aanwezig op de verdieping.
- Verwarming door middel van Vaillant VHR cv-ketel (bouwjaar 2005)
- Recent is het platte dak boven de bijkeuken en eetkamer vernieuwd.
- Door de extra ruimte op de begane grond ook geschikt voor de combinatie wonen en werken of voor mantelzorg.

Lees meer...
Streetview