Lodewijkstraat 5, 9724BC GRONINGEN

Woonopp.

61 m2

Omschrijving

Markante en goed onderhouden benedenwoning met 2 ruime kamers gelegen op loopafstand van het centrum in de stadswoonwijk Oosterpoort, grenzend aan het Zuiderpark en op 5 minuten loopafstand van het centraal station. Achter de fraaie gevel ligt een nette woning met veel licht welke zeer geschikt is voor het gebruik door een jong stel of twee studenten. Recent zijn alle raamkozijnen aan de voorzijde vernieuwd en voorzien van geluidsisolerend dubbel glas (HR++).

Indeling:
Entree, hal, (woon)kamer 23m met grote raampartijen, originele schouw, wastafel en ingebouwde hoogslaper, slaapkamer met wastafel 14m, toilet, bergkast, douche, ruime eetkeuken 12m met nette en moderne keukenopstelling met tevens toegang tot de kelder en bergkast met CV-opstelling, bijkeuken/fietsenberging met achteruitgang richting kleine Sofiastraat.

Bijzonderheden:
- Markante benedenwoning met hoge plafonds (grotendeels 3.20m hoog).
- Goed geschikt voor twee studenten met een gezamenlijke eetkeuken.
- De nette keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur te weten: koelkast, vaatwasmachine, 5-pits-gasfornuis met afzuigkap en combi-magnetron.
- Mogelijkheid om tevens in de slaapkamer van 14m een hoogslaper te plaatsen.
- In 2009 zijn de kozijnen aan de voorzijde vernieuwd en voorzien van HR++ glas, wat naast dat het energiebesparend werkt, tevens maakt dat het nabijgelegen spoor nauwelijks te horen is.
- Het Centraal Station is op nog geen 5 minuten loopafstand van het appartement.
- Het geheel wordt verwarmd door een eigen CV-ketel uit 2001.
- Leeg op te leveren vanaf juni 2016.

Lees meer...
Streetview