Lierstraat 95, 9742PB GRONINGEN

Woonopp.

110 m2

Perceelopp.

217 m2

Omschrijving

Ruime en lichte eengezinshoekwoning met stenen berging, zonnige tuin met afgesloten achterom, gelegen aan een gezellig en kindvriendelijk hofje.

De woning kenmerkt zich door veel leefruimte, veel lichtinval, prettige hoekligging, vier slaapkamers, royale zolder, moderne keuken met inbouwapparatuur, nette douche, binnenzijde recent geheel geschilderd en zowel aan de voor- als achterzijde een tuin.

De ligging is zeer ideaal; om de hoek van het overdekte winkelcentrum Paddepoel, in de nabijheid van het Zernikecomplex en andere schoolgemeenschappen, op korte afstand van het gezellige centrum, openbaar vervoer binnen handbereik en een goede verbinding met de ringweg. De woning is netjes onderhouden en heeft een moderne uitstraling. Zo is het sanitair recent vernieuwd.

Begane grond:
Entree, hal, meterkast, garderobenis, hangtoilet met fonteintje, trapopgang, trapkast, lichte zonnige woonkamer, open keuken met een moderne hoekkeuken voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven (2012), koelkast met vriesvak (2012) samen ca. 37 m en deur naar de achtertuin met afgesloten brandgang.
Vrijstaande stenen berging ca. 7 m.

Eerste verdieping:
Overloop, vier slaapkamers respectievelijk ca. 13, 11, 6.50 en 5.50 m, badkamer voorzien van ruime doucheruimte, vaste wastafel en designradiator.

Tweede verdieping:
Via vlizotrap te bereiken ruime zolder met ruimte voor het creen van een vijfde slaapkamer, cv ketelopstelling.

Bijzonderheden:
- bouwjaar ca. 1967.
- verwarming en warm water middels een HR CV combiketel merk; Intergas, bouwjaar 2005.
- moderne keuken voorzien inbouwapparatuur.
- voorzien van isolerende beglazing.
- vloerafwerking voorzien van laminaat en in de keuken vloertegels.
- binnenzijde geheel in 2012 geschilderd.
- goed onderhouden ruime eengezinswoning gelegen op een mooie hoeklocatie met een ruime voortuin en achtertuin.

Lees meer...
Streetview