Lichtboei 82, 9732JD GRONINGEN

Woonopp.

116 m2

Omschrijving

Een ruime dijkwoning gelegen aan de rand van de groene en kindvriendelijke woonwijk Lewenborg. De woning ligt aan een rustige straat en grenst aan groen. De (boven)woning is gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping en beschikt over 4 slaapkamers een balkon dakterras.

De kindvriendelijke woonwijk Lewenborg heeft een ruim aanbod onderwijs-, sport- en winkelvoorzieningen. Vanuit de wijk is de ringweg van Groningen goed te bereiken, tevens sta je met circa 15 fietsminuten in het centrum van de stad en kent de wijk een prima busverbinding.

Indeling:
Open trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Entree, hal, toilet, woonkamer met eetgedeelte (28m) en half open keuken (9m) met de nodige inbouwapparatuur en een balkon over de breedte van de woning gelegen op het zuiden.

Tweede verdieping:
Overloop, drie slaapkamers van respectievelijk 14, 13 en 6m, badkamer met bad, 2e toilet en wastafel, vaste trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping:
Overloop, bergruimte met cv en wasmachineaansluiting, vierde slaap/werkkamer (10m) met toegang tot veel bergruimte, dakterras van 14m.

Op de begane grond is een eigen inpandige (fietsen)berging aanwezig van 6m.

Bijzonderheden:
- Ruime bovenwoning met 4 slaapkamers.
- Uitzicht op groen en de tennisbaan.
- Balkon op het zuiden dakterras met veel privacy.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur; oven, vaatwasser (2016), koelkast, vriezer, gaskookplaat en afzuigkap.
- Actieve vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van 50,- per maand.
- In 2014 is de meterkast vernieuwd.
- De woning wordt verwarmd door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2012) en is grotendeels voorzien van dubbel glas.
- In de buurt is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Lees meer...
Streetview