Leutingewolderweg 3, 9313TG LEUTINGEWOLDE

Woonopp.

184 m2

Perceelopp.

5.890 m2

Omschrijving

Deze woonboerderij is gelegen in het buurtschap Leutingewolde op circa 3 minuten afstand van het centrum van Roden. Vanuit de woning heeft u een prachtig uitzicht over de weidse omgeving. Een ideale locatie voor de rustzoeker die toch in de buurt van alle voorzieningen wil wonen. Door de ligging in het buitengebied en het aanwezige perceel weiland is de woning zeer geschikt voor het houden van paarden, pony's of ander kleinvee. Het perceel grenst aan een natuurgebied en ligt nabij het schitterende Leekstermeergebied.

Het woonhuis is rond het begin van de 20e eeuw gebouwd en grondig gerenoveerd in 1978. De woning is grotendeels geoleerd, beschikt over hardhouten kozijnen met deels isolerende beglazing en wordt verwarmd middels een HR- combiketel (2008).

Begane grond: entree/hal met vaste trap naar de 1ste verdieping, toilet, badkamer voorzien van ligbad en douche, woonkamer 39m, keuken 10m voorzien van inbouwapparatuur, zeer ruime slaapkamer 22m, bijkeuken 10m, berging 34m, grote inloopkast en tevens CV ruimte.

1ste Verdieping: overloop, twee slaapkamers van respectievelijk ca. 10 en 12m met opbergruimte achter de knieschotten, zolderruimte van 12m.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een carport, stal ca. 27m en drie verschillende schuren van respectievelijk ca. 24, 26 en 30m.

Rondom de woning is de tuin gelegen. Aan de noordzijde bevindt zich een terras en aan de westzijde een weiland.

Bijzonderheden:
- Verwarming door middel van CV ketel, bouwjaar; 2008
- Grotendeels voorzien van isolatie en isolerende beglazing
- Ruim perceel, ca. 5.890m
- Er bestaat de mogelijkheid om ca. 0,5 hectare naastgelegen grond bij te kopen
- Gelegen in het buitengebied, maar toch dichtbij voorzieningen
- Weiland is voorzien van afrastering

Lees meer...
Streetview