Langewijk 5, 9619PK FROOMBOSCH

Woonopp.

155 m2

Perceelopp.

1.364 m2

Omschrijving

Zeer royaal en goed onderhouden vrijstaand woonhuis met grote multifunctionele schuur van 127m². Het woonhuis heeft een royaal perceel met aan de achterzijde vrij uitzicht over de landerijen. Er is een ruime woonkamer én een woonkeuken aanwezig en er zijn maar liefst 5 slaapkamers. Er is een compleet woonprogramma op de begane grond aanwezig.

Froombosch is een rustig lintdorp gelegen op ca. 15 minuten van de stad Groningen. In het dorp zijn enkele basisvoorzieningen aanwezig. In Hoogezand zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig en dit is op enkele autominuten gelegen.

Indeling
Begane grond: entree, ruime hal, woonkeuken 16m², achterhal, toilet, bijkeuken met witgoedaansluitingen, naast de woonkeuken ligt de woonkamer 30m² met veel raampartijen uitkijkend over de eigen tuin met vrij achteruitzicht. Vanuit de hal is via een tussenhal de master bedroom 17m² bereikbaar. In de tussenhal is er via een vlizotrap een ruime bergzolder bereikbaar.
Aan de andere zijde van de hal ligt de voormalige woonkamer welke thans ingedeeld is als 2 slaapkamers van respectievelijk 12m² en 7m². Naast deze slaapkamers ligt de moderne badkamer welke geheel gerenoveerd is in 2014, de badkamer is voorzien van een bad, 2e toilet en wastafel.

Verdieping: overloop, 2 slaapkamers van 13m² en 11m².

Aan de voorzijde van het perceel is een ruime oprit en tuin aanwezig. Achter het woonhuis staat een grote schuur van 108m² met een elektrische overheaddeur. In deze schuur is nog een aparte ruimte afgetimmerd van 18m². De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en heeft aan de achterzijde vrij uitzicht. In de tuin is veel privacy en zijn diverse leuke terrassen aanwezig.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Voorzien van een HR cv-ketel bouwjaar 2012, lease.
- Er is bodemisolatie aangebracht, het dak is geïsoleerd en de bergzolder vloer is vernieuwd.
- In 2013 is de garagedeur vervangen + nieuwe windveren + nieuwe ramen
- In 2015 is de voorkant vernieuwd met keraliet en de dakgoten zijn vernieuwd.
- In 2017 is het toilet vernieuwd en samen met de bijkeuken opnieuw betegeld.
- Zeer royale multifunctionele schuur met praktische overheaddeur.
- Veel woonruimte (125m²) op de begane grond.

Kortom een zeer royaal woonhuis met een grote schuur op een rustige locatie. Maak snel een afspraak om het huis te bezichtigen.

Lees meer...
Streetview