Langestraat 129, 9712MD GRONINGEN

Woonopp.

104 m2

Omschrijving

Moderne stadswoning op loopafstand van winkels, gezellige horecagelegenheden en het centrum van Groningen. De woning is gebouwd in 2014 en is gelegen in een rustige straat in het Ebbingekwartier. Het Ebbingekwartier is een moderne woonwijk met stedelijke bebouwing en in de straat veel groen. Het gezellige stadsstrand is gelegen aan het Ebbingekwartier wat in de zomer zeer populair is om te zwemmen of om gewoon even een ijsje te eten. Het Noorderplantsoen en het stadscentrum zijn tevens op loopafstand te bereiken en daarom is dit echt een top locatie! De auto kan geparkeerd worden in de ondergelegen parkeergarage en daardoor is en blijft de straat autovrij. De ingang van de parkeergarage ligt op 50 meter vanaf de woning.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, toilet, meterkast, woonkamer met open keuken totaal 41m² en deur en schuifpui naar de achtertuin totaal 32m². De achtertuin is zeer netjes onderhouden en vraagt weinig onderhoud.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers 16m², 13m² en 7m², wasruimte met cv ketel, badkamer met douche, wastafel en toilet.

De woning maakt deel uit van een actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 67,05.

Bijzonderheden:
- moderne woning, bouwjaar 2014
- gelegen op toplocatie
- keurig onderhouden tuin met fietsenberging en achterom
- drie slaapkamers op de verdieping
- parkeren in parkeergarage
- zonder te klussen te betrekken

Lees meer...
Streetview