Kuifeend 4, 9781ZJ BEDUM

Woonopp.

144 m2

Perceelopp.

290 m2

Omschrijving

In een leuke en rustige woonstraat ligt deze uitgebouwde halfvrijstaande woning met 5 slaapkamers en aangebouwde stenen garage. De woning is onderhoudsvriendelijk door het gebruik van kunststof kozijnen met HR++ glas, heeft 12 zonnepanelen en een energielabel A. De achtertuin is gelegen op het westen en heeft een hele mooie afmeting met een mooi zonnig terras.

De woning is gelegen in de populaire en kindvriendelijke woonwijk Ter Laan. In de wijk zijn diverse speelvoorzieningen aanwezig en het centrum van het dorp Bedum ligt op enkele fietsminuten. Bedum kent een hoog voorzieningen niveau met een uitgebreid aanbod van winkels, scholen en sportvoorzieningen. De stad Groningen ligt op ongeveer 15 autominuten, tevens zijn er goede bus- én treinverbindingen aanwezig.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, woonkamer met open woonkeuken (samen groot 56m²) met openslaande deuren naar de tuin, in de woonkamer is met een halfhoge, losstaande, afscheiding een mooie plek voor de kinderen gerealiseerd en in de ruime keuken is een keukeneiland met een leuke zit en nog ruimte voor een grote eettafel. Kortom een heerlijke leefruimte. Aan de woning is een praktische garage van 17m² aangebouwd met een betonvloer. De vloer, gevels en dak van de garage zijn geïsoleerd.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 13m², 12m² en 10m², moderne badkamer met ligbad, douche, 2e toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: ruime overloop met mooi ingedeelde witgoedhoek, opstelplaats van de cv-ketel en de omvormer van de zonnepanelen, 2 slaapkamers van respectievelijk 9m² en 8m². Vanaf de overloop is nog een zoldervliering toegankelijk.

Aan de voorzijde van de woning is een ruime oprit voor meerdere auto's aanwezig en de achtertuin is gelegen op het westen en is ca. 110m² groot.

Bijzonderheden:
- Energiezuinige woning met energielabel A.
- Voorzien van 12 zonnepanelen (geplaatst in 2014).
- Onderhoudsvriendelijk door kunststof kozijnen met HR++ glas.
- Door de maximale uitbouw op de begane grond is er zeer veel leefruimte beneden ontstaan.
- De keuken is voorzien van de volgende apparatuur: 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en een close-in boiler. Daarnaast is er veel praktische bergruimte aanwezig.
- Geheel afgewerkte 2e verdieping met 2 slaapkamers en een praktisch ingedeelde witgoedhoek.

Kortom als u op zoek bent naar een hele ruime woning in een super leuke straat dan is deze woning echt een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview