Kuifeend 34, 9781ZJ BEDUM

Vraagprijs

€ 495.000 kosten koper

Woonopp.

170 m2

Perceelopp.

317 m2

Omschrijving

Op zoek naar een fantastisch afgewerkte, gasloze woning met lage energielasten op een top locatie? Maak dan snel een afspraak om dit huis te bezichtigen!

In één van de leukste woonstraten van Bedum ligt deze perfect afgewerkte halfvrijstaande woning. Dit woonhuis is gasloos, aardbevingsbestendig en maximaal uitgebouwd op de begane grond. De woning heeft een luxe en hoogwaardige afwerking en ook de tuin is tot in de puntjes verzorgd. De woning wordt verwarmd door een elektrische warmtepomp en de begane grond én de badkamer op de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. Naast een royale woonkamer met open keuken (56m²) zijn er 4 slaapkamers aanwezig. De garage is volledig geïsoleerd en eveneens voorzien van vloerverwarming wat diverse gebruiksmogelijkheden geeft.

Het dorp Bedum ligt ten noorden van de stad Groningen. Het gezellige centrum van Bedum met talrijke voorzieningen is op de fiets makkelijk te bereiken. Ook basisonderwijs, speelgelegenheid en sportvoorzieningen bevinden zich binnen handbereik. De woning is gelegen in de kindvriendelijke en rustige woonwijk Ter Laan IV. De stad Groningen ligt op circa 15 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig.

Indeling
Begane grond: lichte hal, modern toilet, woonkamer met open keuken van samen 56m². Deze royale en lichte ruimte is voorzien van een visgraat pvc vloer, een stalen Edobode kozijn om de woonkeuken en de woonkamer los van elkaar te kunnen gebruiken en een werkelijk schitterende keuken met alles erop en eraan. Vanuit de keuken is de inpandige garage bereikbaar. De garage is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. In de garage is de opstelplaats voor het witgoed maar hier kan ook eenvoudig een werkkamer gerealiseerd worden.
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van 12m², 12m² en 8m², luxe badkamer v.v. vloerverwarming met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en 2e toilet.
Tweede verdieping: overloop, technische ruimte met opbergruimte, royale 4e slaapkamer van 25m².

Via een grote schuifpui is de achtertuin bereikbaar. De achtertuin is gelegen op het westen en is zeer fraai aangelegd. Er is vaste tuinverlichting aanwezig in zowel de voor-als achtertuin welke door middel van een app te bedienen zijn. Er zijn verschillende terrassen aangelegd en achter in de tuin is een houten overkapping gerealiseerd waarin tot in de late uurtjes heerlijk beschut gezeten kan worden. Ook heeft de overkapping een berging van ca. 10m². De tuin heeft een goede bezonning en veel privacy. Aan de voorzijde is er voldoende ruimte op de oprit voor meerdere auto's.

Bijzonderheden:
- De luxe keuken met kookeiland is voorzien van de volgende apparatuur: inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, Quooker, vaatwasser, combi-oven, grote koelkast, koffiemachine. Alle apparatuur is A-merk apparatuur en het werkblad is een robuust betonnen blad.
- De woning is voorzien van een energielabel A+++ en heeft 12 zonnepanelen op het dak liggen.
- De woning wordt verwarmd door een warmtepomp en warm water gaat via de elektrische boiler.
- Er zijn 17 elektragroepen waaronder een krachtstroomgroep aanwezig.

Loop je warm voor deze mooie woning? Bel of mail ons dan snel voor het maken van een bezichtiging.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 495.000 kosten koper
Status
Recent verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Soort dak
Samengesteld dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
170 m2
Externe bergruimte
10 m2
Perceeloppervlakte
317 m2
Inhoud
550 m3

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen
3

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin
Achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soort garage
Inpandig

Brochure

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Streetview