Kuifeend 3, 9781ZH BEDUM

Woonopp.

151 m2

Perceelopp.

305 m2

Omschrijving

Aan een van de leukste straten in de jonge woonwijk Ter Laan ligt deze ruime en modern afgewerkte halfvrijstaande woning. Het woonhuis is maximaal uitgebouwd op de begane grond waardoor er veel leefruimte is ontstaan. Er zijn 3 nette slaapkamers op de verdieping en er is een ruime zolderverdieping aanwezig waar eventueel nog een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden. De begane grond én de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. Vanuit de woonkeuken zijn er openslaande deuren naar de ruime achtertuin.

Het dorp Bedum ligt ten noorden van de stad Groningen. Het gezellige centrum van Bedum met talrijke voorzieningen is op de fiets makkelijk te bereiken. Ook basisonderwijs, speelgelegenheid en sportvoorzieningen bevinden zich binnen handbereik. De woning is gelegen in een kindvriendelijke, rustige woonwijk Ter Laan IV. De stad Groningen ligt op circa 15 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig.

Indeling
Begane grond: entree met trapkast, toilet, woonkamer met luxe open keuken van 56m² met openslaande deuren naar de tuin, inpandige garage van 18m² met betonvloer.

Eerste verdieping: overloop, moderne badkamer met ruime inloopdouche, dubbele wastafel en 2e toilet, 3 slaapkamers van respectievelijk 12m², 10m² en 12m².

Tweede verdieping: ruime zolderverdieping (31m²) met wasmachineaansluiting en voldoende ruimte voor nog een ruime slaapkamer.

De achtertuin is gelegen op het oosten en heeft naast een ruim terras een mooi gazon met enkele bomen achterin de tuin. Aan de voorzijde van de woning is een ruime oprit aanwezig geschikt voor meerdere auto's.

Bijzonderheden:
- Uitbouw op de begane grond aan de achterzijde die een ruime woonkeuken creëert;
- Energiezuinig (energielabel A), voorzien van cv-ketel, HR++ beglazing en vloerverwarming;
- Op het dak zijn 4 zonnepanelen aanwezig;
- De moderne keuken is voorzien van een 5 pits-gaskookplaat, Quooker, dubbele combi-stoomoven, vaatwasser, koelkast, vriezer en afzuigkap;
- Aardbevingsbestendig gebouwd;
- Hoogwaardige afwerking;
- De meterkast is voorzien van 10 groepen;
- Extra slaapkamer(s) kunnen eenvoudig gerealiseerd worden op zolder.

Lees meer...
Streetview