Kuifeend 21, 9781ZH BEDUM

Woonopp.

152 m2

Perceelopp.

305 m2

Omschrijving

In een van de leukste straten in de populaire woonwijk Ter Laan ligt deze ruime en uitgebouwde half vrijstaande woning met aangebouwde garage. De woonkamer met open keuken is ca. 56m² en op de verdiepingen zijn 4 slaapkamers en een ruime zolder aanwezig. Het woonhuis is goed geïsoleerd, er zijn 12 zonnepanelen aanwezig en er is een A+ energielabel.

Het dorp Bedum ligt ten noorden van de stad Groningen. Het gezellige centrum van Bedum met talrijke voorzieningen is op de fiets makkelijk te bereiken. Ook basisonderwijs, speelgelegenheid en sportvoorzieningen bevinden zich binnen handbereik. De woning is gelegen in de kindvriendelijke en rustige woonwijk Ter Laan IV. De stad Groningen ligt op circa 15 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig.

Indeling
Begane grond: entree, hal, modern toilet, meterkast, trapkast, lichte woonkamer met open keuken (samen ca. 56m²). De royale leef keuken met openslaande deuren geeft toegang naar de tuin en de garage van 18m².
Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk ca. 12m², ca. 11m² en ca. 10m², moderne badkamer met douche, ligbad, dubbele wastafel en 2e toilet.
Tweede verdieping: ruime zolderoverloop met witgoedaansluiting en cv-ketel, slaapkamer van ca. 17m². Vanuit de ruime overloop is nog extra bergruimte in de nok toegankelijk.

De achtertuin is op het oosten gelegen en voorzien van een houten overkapping achter in de tuin. Naast de garage is nog een achterom aanwezig. Aan de voorzijde is er een eigen oprit met carport waar voldoende ruimte is om twee auto`s te parkeren.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2012.
- Geheel geïsoleerd en voorzien van energielabel A+.
- Voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas.
- De begane grond en de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: Quooker, 5-pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en een combi-oven.

Ben je op zoek naar een duurzame en instapklare half vrijstaande woning op een top locatie dan is deze woning zeker een bezichtiging waard!

Lees meer...
Streetview