Kuifeend 1-A, 9781ZH BEDUM

Woonopp.

151 m2

Perceelopp.

305 m2

Omschrijving

Comfortabele en ruime halfvrijstaande woning (bouwjaar 2016) welke op de begane grond is uitgebouwd. Deze lichte woning beschikt over een royale woonkamer met moderne open keuken van samen ca. 57m². Via de openslaande deuren van de woonkeuken komt u in de zonnige tuin met in de hoek een houten tuinberging met overkapping. De woning beschikt over 3 slaapkamers op de verdieping en de tweede verdieping is vrij indeelbaar, een extra slaapkamer kan eenvoudig gerealiseerd worden.

Het dorp Bedum ligt ten noorden van de stad Groningen. Het gezellige centrum van Bedum met talrijke voorzieningen is op de fiets makkelijk te bereiken. Ook basisonderwijs, speelgelegenheid en sportvoorzieningen bevinden zich binnen handbereik. De woning is gelegen in een kindvriendelijke, rustige woonwijk Ter Laan IV. De stad Groningen ligt op circa 15 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, toilet, ruime woonkamer met open keuken van samen ca. 57m². Vanuit de woonkeuken is de tuin te bereiken door de openslaande deuren. De garage is vanuit de woonkeuken bereikbaar en tevens ook vanuit de tuin. De garage is voorzien van een kantelbare garagedeur en is ca. 20m².

1e verdieping: overloop, drie slaapkamers van 12m², 11m² en 8m² en moderne badkamer met royaal bad, inloopdouche, 2e toilet en wastafel.

2e verdieping: de 2e verdieping is bereikbaar via een vaste trap en bestaat uit een ruime zolder van 31m² met witgoedaansluitingen. Hier is eventueel een 4e en/of 5e slaapkamer te realiseren.

De achtertuin is gelegen op het oosten en heeft een praktische houten tuinberging met ruime overkapping. De achtertuin is bereikbaar via een achterom en aan de voorzijde van de woning is een oprit aanwezig met ruimte voor twee auto's.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2016;
- Uitbouw op de begane grond aan de achterzijde die een ruime woonkeuken creëert;
- Energiezuinig (energielabel A), voorzien van cv-ketel, HR++ beglazing en vloerverwarming;
- Op het dak zijn 4 zonnepanelen aanwezig;
- De moderne keuken is voorzien van een gaskookplaat, oven, vaatwasser, koelkast, vriezer en afzuigkap;
- Aardbevingsbestendig gebouwd;
- Hoogwaardige afwerking;
- Extra slaapkamer(s) kunnen eenvoudig gerealiseerd worden op zolder.

Lees meer...
Streetview