Kremersheerd 63, 9737PK GRONINGEN

Woonopp.

68 m2

Perceelopp.

78 m2

Omschrijving

Deze leuke tussenwoning staat in de woonwijk Beijum. De rustige ligging en de praktische indeling maken dat de plek ideaal is voor starters en stellen. De woning is goed onderhouden en de badkamer en toilet zijn recent vernieuwd. Verwarming van de woning is middels een eigen CV-ketel en de woning is volledig voorzien van dubbel glas.

De woning ligt op loopafstand van het wijkwinkelcentrum aan de Stoepemaheerd met alle dagelijkse voorzieningen aanwezig. De wijk heeft veel voorzieningen als scholen, kinderopvang, winkels en sportvoorzieningen. Er zijn goede fiets- en busverbindingen en met de auto heeft men een snelle verbinding door de vernieuwde oostelijke ringweg.

Indeling begane grond:
Binnenkomst in de hal van 5m met toegang tot toilet, trapopgang en toegang tot de woonkamer met open keuken (25m) met losse koel/vriescombinatie en gasfornuis.

Eerste etage:
Overloop met toegang tot de twee ruime slaapkamers van 11 m en 12m, de in 2011 vernieuwde badkamer met ligbad, douche en vaste wastafel, en een berghok met wasmachineaansluiting en CV-ketel.

Bij de woning hoort een houten berging van 6m, gesitueerd in een naastgelegen blok van 6 bergingen nabij de woningen.

Bijzonderheden:
- Grotendeels voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas.
- Nette tuin gelegen op het oosten.
- Vernieuwde badkamer met ligbad douche.
- Rustige ligging vlakbij voorzieningen als bijvoorbeeld het wijkwinkelcentrum.

Lees meer...
Streetview