Kremersheerd 168, 9737PG GRONINGEN

Woonopp.

65 m2

Perceelopp.

78 m2

Omschrijving

Net afgewerkte en praktisch ingedeelde tussenwoning. De woning is goed onderhouden en de badkamer en toilet zijn recent vernieuwd. Verwarming van de woning is middels een eigen CV-ketel (bouwjaar 2016) en de woning is volledig voorzien van dubbel glas (HR++). De rustige ligging en de praktische indeling maken dat de plek ideaal is voor starters en stellen.

De woning ligt op loopafstand van het wijkwinkelcentrum aan de Stoepemaheerd met alle dagelijkse voorzieningen aanwezig. De wijk heeft veel voorzieningen als scholen, kinderopvang, winkels en sportvoorzieningen. Er zijn goede fiets- en busverbindingen en met de auto heeft men een snelle verbinding door de vernieuwde oostelijke ringweg.

Indeling
Begane grond: entree, hal, modern toilet, lichte woonkamer met open keuken samen 27m².

Eerste verdieping: overloop met praktische werkhoek en ruime inloopkast, 2 slaapkamers van respectievelijk 8 en 9m², badkamer met wastafel en douche, technische ruimte.

Tuin
De achtertuin ligt op het oosten en is onderhoudsvriendelijk. De tuin is 6 meter diep en in de tuin staat een praktische tuinschuur van 6m². Daarnaast is er nog een stenen fietsenberging naast de woningen van 6m² voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
- De woning is goed onderhouden en netjes bewoond.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing (HR++) en verwarming middels eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2016)
- De kruipruimte van de woning is geïsoleerd.
- De binnenmuren in de woning zijn gestuct in 2014.
- De woning is ook goed geschikt voor verhuur.
- De meterkast en elektra zijn vernieuwd waardoor de stopcontacten ook geaard zijn.
- De indeling van de bovenverdieping is aangepast waardoor er ook een werkhoek en inbouwkast gecreëerd zijn.

Lees meer...
Streetview