Korreweg 46, 9715AD GRONINGEN

Woonopp.

203 m2

Perceelopp.

163 m2

Omschrijving

Een zeer ruime eengezinswoning verdeelt over drie woonlagen met tuin, balkon en dakterras gelegen aan de Korreweg te Groningen. De woning is gebouwd in 1907 en heeft nog vele stijlkenmerken van die tijd. De woning ligt in de vooroorlogse Indische buurt. De buurt ligt erg gunstig ten opzichte van het Noorderplantsoen, het UMCG en het centrum van Groningen. Op loopafstand van de woning zijn diverse winkels en horecagelegenheden te vinden.

De sfeer van toen komt terug als u door deze woning loopt. Het huis is geschikt voor een gezin maar ook voor mensen die wonen en werken willen combineren.

Indeling
Ruime vestibule, gang, kelder, toilet, woonkamer 48m2(vroeger en-suite) de hoogte is 3,35 meter!, keuken 19m2 met een eenvoudig keukenblok, binnenplaats 22m2.
Fraaie trap naar verdieping alwaar overloop, grote werkruimte 39m2 (eventueel op te delen in twee slaapkamers) met openslaande deuren naar dakterras en naar balkon aan de straatzijde 5m2, kamer 5m2, toilet en kamer 7m2 met eenvoudig keukenblok. Vaste trap naar tweede verdieping, kamer straatzijde 18m2, kamer achterzijde 18m2, badkamer 6m2 met wastafel en bad, kleine kamer van 7,5m2.

Het pand dient gemoderniseerd te worden.

- Zeer ruime woning
- Mogelijkheid om wonen en werken te combineren
- Grote supermarkt en diverse winkelvoorzieningen loopafstand
- Voor en achtertuin
- Noorderplantsoen op korte afstand
- Verwarming door middel van centrale verwarming
- Perceel oppervlak 1 are 63 centiare

Lees meer...
Streetview