Korreweg 211--8, 9714AL GRONINGEN

Woonopp.

112 m2

Omschrijving

Op deze groene locatie ligt dit prachtige, lichte appartement op de 2e woonlaag. Dit bijzondere appartement heeft een praktische indeling, ruime maatvoering en 3 ruime balkons op het zuidoosten en zuidwesten. Naast een woonkamer met open keuken van ca. 50m² zijn er twee ruime slaapkamers aanwezig. Het appartement heeft in de half verdiepte parkeerkelder een eigen overdekte parkeerplaats en fietsenberging.

Het moderne wooncomplex De Korrezoom ligt op een rustige locatie nabij de Gerrit Krolbrug. Het complex is in 2010 opgeleverd en is van alle gemakken voorzien. De locatie ligt in de directe omgeving van de Hamburgervijver en het naastgelegen park. Op een aantal fietsminuten liggen het stadscentrum en het UMCG. Met de auto zijn de uitvalswegen zeer goed bereikbaar en om de hoek is een bushalte aanwezig met een aansluiting richting het Hoofdstation Groningen.

Indeling
Begane grond: royale complexentree, afgesloten portiek met videofooninstallatie. In de half verdiepte parkeerkelder is een eigen parkeerplaats en fietsenberging aanwezig.

Eerste verdieping:
Woningentree, ruime hal met garderobemogelijkheid, woonkamer met luxe open keuken van samen 50m² met toegang tot 2 ruime balkons op het zuidoosten en zuidwesten. Slaapkamer ca. 11m² met toegang tot het balkon, slaapkamer 19m² met toegang tot het 3e balkon, ruime en luxe badkamer met bad, walk-in-douche, breed wastafelmeubel en designradiator. Separaat modern toilet. De technische ruimte bevindt zich naast het toilet, met ruimte voor wasmachine en wasdroger, eigen HR cv-ketel en bergruimte.

Bijzonderheden:
- Door de ligging en grote raampartijen is er een fijn en licht appartement ontstaan.
- In 2014 is het appartement verbouwd en voorzien van nieuwe keuken, badkamer en is de wand- en vloerafwerking vernieuwd.
- De luxe designkeuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en een quooker.
- Actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaren (VvE) met een maandelijkse bijdrage van €152,83.
- Het appartement wordt verwarmd door een eigen HR cv-ketel.
- Doordat het appartement zeer goed geïsoleerd is er veel comfort en zijn de woonlasten laag.

Kortom een ruim en licht appartement van alle gemakken voorzien!

Lees meer...
Streetview