Korreweg 204, 9715AM GRONINGEN

Woonopp.

110 m2

Omschrijving

Heerlijk wonen in een karakteristieke jaren '30 benedenwoning in de populaire Korrewegwijk. Deze tweelaagse benedenwoning heeft 3 slaapkamers en een diepe tuin op het noordwesten. De woning is netjes afgewerkt en er zijn nog allerhande authentieke kenmerken aanwezig, zoals de suitedeuren, paneeldeuren, hoge plafonds en het originele tochtportaal.

De benedenwoning is gelegen in de populaire Korrewegwijk en ligt op korte fietsafstand van de Groninger binnenstad, het UMCG, het Zernikecomplex en het Noorderplantsoen met vele recreatieve mogelijkheden. Daarnaast zijn alle dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving aanwezig zoals supermarkten, scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen.

Indeling
Begane grond: entree, tochtportaal, hal met ruime kelderkast, toilet, woonkamer en-suite van ca. 35m² met originele suitedeuren, sfeervolle erker, inbouwkasten en openslaande deuren naar de tuin, keuken voorzien van inbouwapparatuur en eveneens toegang tot de tuin.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer 15m² met ruime inbouwkasten, slaapkamer 15m² met ingebouwde kast en toegang tot het balkon 5m², slaapkamer 7m² met inbouwkast, moderne badkamer met wastafel, inloopdouche en vloerverwarming.

De meer dan 10 meter diepe achtertuin is gelegen op het noordwesten en biedt veel privacy. Naast een heerlijk terras zijn er nog mooie borders en een gazon aanwezig. De achtertuin is te bereiken via een achterom.

Bijzonderheden:
- De woning wordt verwarmd door een CV installatie (bouwjaar 2000) en is geheel voorzien van dubbel glas.
- In de woonkamer is een sfeervolle houtkachel aanwezig.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, oven, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer.
- De woning heeft een praktische plattegrond en door de vele inbouwkasten is er eveneens voldoende bergruimte aanwezig.
- Veel karakteristieke kernmerken nog aanwezig, zoals: paneeldeuren, suitedeuren, inbouwkasten, hoge plafonds en het originele tochtportaal.

Kortom deze ruime en goed onderhouden benedenwoning met diepe tuin en 3 slaapkamers is zeker een bezichtiging waard!

Lees meer...
Streetview