Korreweg 189, 9714AK GRONINGEN

Woonopp.

73 m2

Omschrijving

Leuke gelijkvloerse en karakteristieke benedenwoning met diepe tuin op het zuidoosten. Deze praktisch ingedeelde woning heeft 3 slaapkamers en behoeft modernisatie. De woning ligt op een populaire en centrale locatie in de Korrewegwijk.

Deze benedenwoning is gelegen in de populaire Korrewegwijk en ligt op korte fietsafstand van de Groninger binnenstad, het UMCG, het Zernikecomplex en het Noorderplantsoen met vele recreatieve mogelijkheden. Daarnaast zijn alle dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving aanwezig zoals supermarkten, scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen.

Indeling: entree, tochtportaal met originele betegeling, hal, lichte woonkamer 31m² met erker, keuken met eenvoudige keukenopstelling en witgoedaansluitingen, vanuit de hal zijn er 3 slaapkamers toegankelijk van respectievelijk 12m², 7m² met eigen wastafel en 6m², toilet.

Achter de woning ligt een ruime tuin van ca. 18 meter diep, gelegen op het zuidoosten en voorzien van een achterom. In de tuin is veel privacy en een ruime houten tuinschuur aanwezig van 8m².

Bijzonderheden:
- Centrale verwarming door moederhaard in woonkamer.
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- Het geheel is eenvoudig afgewerkt en verdient modernisatie.
- De woning is niet voorzien van een badkamer.
- De elektrische installatie is reeds vernieuwd.
- Verkoopvoorwaarden van toepassing.
- De VvE is niet actief.

Lees meer...
Streetview