Kolfstraat 31, 9717GP GRONINGEN

Vraagprijs

€ 225.000 kosten koper

Woonopp.

78 m2

Perceelopp.

77 m2

Omschrijving

Karakteristieke en uitgebouwde schipperswoning met stadstuin en dakterras. De woning is netjes onderhouden, maar behoeft enige modernisatie. Door de uitbouw op de begane grond is er veel praktische leefruimte ontstaan in de woonkamer en keuken die samen 48m² groot zijn. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en een ruime overloop aanwezig. Bij de laatste renovatie is er op een speelse manier omgegaan met de verschillende raampartijen waardoor er een plezierige en lichte leefruimte is ontstaan.

De Kolfstraat ligt in de populaire Plantsoenbuurt op steenworp afstand van het Noorderplantsoen. De buurt kenmerkt zich door een mooie mix van bewoning en in de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig. De binnenstad ligt op enkele minuten fietsen, net als het UMCG en het Zernike.

Indeling
Begane grond: entree, hal met trapopgang, ruime en uitgebouwde woonkamer met open keuken (samen 48m²) met hoog plafond en speelse lichtinval vanaf verschillende zijden, achterhal, cv-ruimte, badkamer met bad, douche, wastafel en toilet.

De achtertuin is gelegen op het noordwesten en is ca. 16m² en in de tuin is een houten berging aanwezig van 3m².

Verdieping: lichte overloop met wastafel en vaste kasten, slaapkamer voorzijde met inbouwkasten, slaapkamer achterzijde met openslaande deuren naar het dakterras van ca. 10m².

Bijzonderheden:
- Het woonhuis is grotendeels voorzien van dubbel glas en wordt verwarmd door een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2008).
- Grotendeels voorzien van houten kozijnen, in de keuken is een kunststof pui geplaatst.
- De keuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en diverse kasten. Tevens is er een sparing voor de wasmachine en eventueel een droger.
- Er is bij de woning bodemisolatie toegepast door een schelpenpakket.
- Er zijn op diverse plekken nog glas in lood ramen bewaard gebleven.
- Begin jaren '90 is de woning gerenoveerd en uitgebouwd.
- De woning behoeft enige modernisatie aan de binnenzijde.
- Verkoopvoorwaarden van toepassing

Lees meer...
Streetview