Kochstraat 84, 9728KG GRONINGEN

Woonopp.

82 m2

Omschrijving

In een rustige en nette woonstraat ligt dit ruime en goed onderhouden appartement op de derde en bovenste woonlaag. De afgelopen jaren is dit appartement gemoderniseerd en het appartement is voorzien van een balkon aan de voor- én achterzijde. Door de grote raampartijen en de ruime opzet van de straat komt er veel licht binnen. Het appartement betreft het grote type voorzien van een ruime woonkamer en 3 slaapkamers.

De Kochstraat ligt op een gewilde locatie in de wijk Corpus den Hoorn in Groningen-Zuid. Op loopafstand ligt het wijkwinkelcentrum Overwinningsplein met daar alle dagelijkse voorzieningen. Op korte afstand ligt het recreatiegebied de Hoornse plas en op circa 10 fietsminuten ligt het stadscentrum van Groningen. Met de auto zijn de A7 en A28 zeer makkelijk bereikbaar. Aan de naastgelegen Paterswoldseweg is een goede busverbinding aanwezig.

Indeling:
Begane grond: portiek voorzien van brievenbus en intercom.
Derde woonlaag: hal, modern toilet, bergkast, meterkast, woonkamer van 34m², dichte keuken van 5m², bergkast, moderne badkamer voorzien van douche, wastafel en CV-opstelplaats, 3 slaapkamers van respectievelijk 11m², 8,5m² en 8m².

Het ruime balkon van ca. 8m² aan de voorzijde is op het westen gelegen en is bereikbaar via de woonkamer en 2 slaapkamers. Het balkon aan de achterzijde is op het oosten gelegen en is bereikbaar via de keuken.

In het souterrain is er een ruime eigen berging aanwezig van ca. 11m².

Bijzonderheden:
- Deels voorzien van kunststof kozijnen en deels voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Er zijn nog enkele kleine raampjes voorzien van enkel glas.
- Verwarming door de eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2013).
- Recent zijn het toilet en de badkamer vernieuwd.
- De keuken is gemoderniseerd en voorzien van een gaskookplaat en een afzuigkap.
- De groepenkast is uitgebreid en voorzien van 5 groepen met automatische schakelaars.
- De VvE is actief en financieel gezond met een maandelijkse bijdrage van €108,98.

Op zoek naar een instapklaar en licht appartement op een goede locatie in Groningen-Zuid? Maak dan snel een afspraak om dit leuke appartement te bekijken.

Lees meer...
Streetview