Kluisgat 25, 9732EN GRONINGEN

Woonopp.

128 m2

Perceelopp.

236 m2

Omschrijving

Moderne, lichte en ruime eengezinshoekwoning op een mooie hoeklocatie met een royale zonnige tuin, gelegen in de kindvriendelijke en groene woonwijk Lewenborg.

De woning is in 2011 gerenoveerd en o.a. voorzien van nieuw stucwerk, schilderwerk binnen- en buitenzijde, twee nieuwe dakramen, nieuwe HR cv ketel en verder voorzien van een mooie keuken met inbouwapparatuur, badkamer met dubbele wastafel, douche en tweede toilet.

De wijk kenmerkt zich niet alleen door veel groen en speelvoorzieningen maar zeker ook door diverse scholen, winkelcentrum, wijkcentrum, gezondheidscentrum, geitenboerderij, sporthal en recreatiegebied Kardinge.

Begane grond:
Entree/hal met garderobenis, meterkast, toilet, moderne half open leefkeuken ca. 13 m met veel werkruimte, ontbijthoek en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en pannencarrousel, lichte tuingerichte woonkamer ca. 30 m met deur naar de tuin. Aan voorzijde gelegen stenen berging.

Eerste verdieping:
Overloop, wasmachineruimte, 3 slaapkamers circa 13, 13 en 12 m, waarvan n met vaste wastafel, badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en 2de toilet. Vaste trap naar tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Ruime zolderetage met mogelijkheid voor het eenvoudig realiseren van een 4de slaapkamer circa 22 m, CV ketel opstelling en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
- Gehele begane grond voorzien van een lichte plavuizenvloer met vloerverwarming.
- 1ste en 2de verdieping voorzien van een moderne vloerbedekking.
- Grotendeels voorzien van isolerende beglazing.
- Perceeloppervlakte 236 m.
- Goed onderhouden woonhuis met veel leefruimte.
- Verwarming en warm water middels HR CV combi ketel, merk;Remeha, bouwjaar 2011 (eigen toestel).
- Door de hoekligging veel privacy in de tuin en woonkamer.
- De woning is op korte termijn te aanvaarden en door de reeds gerealiseerde renovatie direct te betrekken.

Lees meer...
Streetview